Amaç Olarak Anlatamadığım..

| On
Cumartesi, Temmuz 23, 2016

İnsanın, beynini kendisini ve çevresini geliştirmek için yaşadığını savunan birisiyim.

Bu yüzden ortadoğu ve onun gibi maximum savaş düzeyinde olan ülkede yaşadığım için mutsuzum. Başka savaş yaşayan ülkede olsamda aynısını söylerim. Diğer ülkelere bakabilecek teknolojideyiz kafamızı çevirip uzak doğuya ve minimum savaş düzeyindeki ülkelere bakalım. Samimi söylüyorum çoğunun sıkıntısı yok. İnsanlık için yaşıyorlar ben övmeyeyim de kim övsün.

Yaşamak ne biliyorlar. Birşeyler keşfediyolar, insanlık adına yaratıcı işler yapıyorlar. Büyük küçük herkes için mutlaka keyifli şeylere sahipler. Bununla doğru orantıda insanın yaşam kalitesi ve mutluluğuda artıyor. Çünkü ertesi sabah kalktığında peşinde gidebileceği, yapmak isteyeceği bir sürü şey var. Biz burada ne yaşıyoruz? Acaba bu sefer kim birbirine girecek kimin fişi çekilecek, nerde olay olacak. Şuanda bunun olma sebebi coğrafi konum ve petrol. Yakındır ki o petrol dediğimiz saçmalık bitecek! Hemde çok yakın zamanda. İşte bu olduğunda gerçekten yüzümde ufakta olsa bir gülümseme olacak. Çünkü başkalarının zihninde, olay çıkartabileceği ülke olmayacağız diye umuyorum!

Savaşsız rahat ülkelerde kalmıştım. Bunun benzerini iskandinav ülkeleride yaşıyor fakat onlar konum gereği çokta mükemmel hayat yaşamadıkları ortada yani yaşıyorlardır da benim istediğim de o değil. Ben tüm günümü sıkıntıdan balık avlayarak dağ başında gezintilerlede harcamak istemiyorum. (Çok büyük genelleme yaptım..) Ama kötü bir haberim daha var yakında bu kötü olaylar ne yazikki iskandinav ve onun gibi ülkeleri vuracak. Gelecekte ki savaş türü; "tatlı su kaynakları" savaşı olacak. Kısaca Su savaşları.. Biraz da biz izleyelim televizyonlarda dünyayı? Ama bu seferde kesin şu olur; bizde susuz kalır olaylara girmek zorunda kalırız zaten ağzımı bir açtım ya..

Birgün yataktan kafamı kaldırdığım hedeflerime koşabileyim aklımı başka birşey kurcalamasın.. Mutlu olayım ya. Saçma sapan şeylere hayran olayım kartlarını alayım deli gibi dinleyeyim. İşime gücüme bakayım. Samimi söylüyorum şuan yaşadığım bu olumsuzluklarda o kadar enerjisiz mutsuzum ki bırak yapacak bişiler bulmayı gidip çalışasım bile gelmiyor ki. Neden çalışacağım ne için çalışacağım. Geçen annemin yabancı bir arkadaşı konuşuyorlardı birlikte, diyor ki neden mutsuzsunuz. Yüzleriniz çok asık mutsuz görünüyor Türkiyede. Haksız mı nasıl mutlu olalım ki kimsede keyif kalmadı. Öyle sinirimi enerjimi boşaltayım bir dedim.

Bitsin gitsin şu ortadoğuda ne varsa ne istiyolarsa bitsin gerçekten çekip gitsin herkes. Tek başımıza ferah ferah kalalım biraz refah mutluluk düzeyimiz artsın yahu! Bişiler bulalım yeni şeyler keşfedelim. Hep geri kal hep geri kal nereye kadar.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9