Stellar Dağılacağız Diyor Ama Medyayı Manipüle Etmeye Çalışıyorlar

| On
Pazar, Temmuz 24, 2016

Kimsenin kıyafet ve tarz tercihine karışmak gibi bir saygısızlığımız olamaz ancak Stelların kliplerini ve canlı performans giyimlerini gereksiz "şehvet" yönlü olduğunu düşünüyorum.

Olay fan service kısmını bile aşmış durumda, resmen erkek fanların diplerine düşmeleri için yapılan garip tarzlar ve hareketler. Uzun zamandır bunu denemelerine rağmen, Güney Kore Amerika gibi olmadığı için yeterince amaçlarına ulaşamadılar. En azından istediklerini alamadılar diyelim. Bu yüzden olacak ki, bu sene medyayı manipüle etmeye çalışıyorlar. İlk başta, eskisi gibi olmayacağız artık giyimimize ve tarzımıza dikkat edeceğiz diye şaşırtıcı bir açıklamada bulundular. Hatta, dağılma sürecine girmek üzereyiz hayranlarımız gerçekten seksi tarzı bırakmamızı istiyorlarsa bırakırız demeleri çok şaşırtmıştı. Bizlerde seksi tarza şirketin zorladığını düşünüyorduk. Bir bakıma bu kadar açık ve müzikle alakası olmayan performans sergilemelerinde onlarında parmağı olduğunu anlamış olduk..


Daha sonra tekrar rahat duramadılar çünkü yeterli medya manipülesi gerçekleşmemişti. 20 Temmuz performansları sırasında Minhee'nin kıyafetinin askısı koptu. Normalde başkasının başına gelse hepimiz çok üzülür hatta bunun haber olmasına bile kızardık ama "imaj" dediğimiz olay vardır ya hani bir lakap, tür insanların üzerine yapışır.. İşte onun gazabına uğradılar! Bir kişi bile yanlışlıkla koptuğuna inanmadı. Ve buna bende dahilim!!


Koreli netizenlerinde "imajdan mıdır", "hallerinden midir" ama hiç inandırıcı gelmedi şeklinde yorumlar yazmışlar.. Bana göre bunun çağdaşlıkla rahatlıklada alakası yok. Gerçekten çok ucuz bir numara ve bir kızın bu numaraya ortak olmayı kabul etmeside kötü. Eğer gerçeksede bu imajı yaratan da ne yazikki kendileri.. Söyleyeceklerim hala bitmedi.. Bu olayları elde patlayınca hemen üçüncü planlarını ortaya attılar. Söylentiye göre kızlar; eğer yeni yapılacak olan comeback'te müzik programlarında veya listelerde 1. sıraya ulaşırlarsa, hayranlarının istedikleri yerleri öpebileceklerini söylediler.. Bilmiyorum ben mi geri kafalı biri oldum ama bu biraz fazla rahatlık değil mi? Gerçekten kızlara karşı herhangi bir anticiliğim ve nefretim yok. Çıkışlarından beride keşke böyle olmasalardı şu şekilde olsalardı der dururum kendime. Böyle yapmaları gerçekten kendilerini çok ucuz bir konuma düşürmeleri gibi görüyorum. Keşke bunu diyecek olmasaydım ama umarım yapacakları comeback tutmazda artık bu hallere düşmezler.. O kadar laftan sonra, buna şirketin zorladığına inanamaz hale geldik..
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9