Mutlu Olmak

| On
Çarşamba, Mart 02, 2016

Hayatı kendimiz zorlaştırdığımız gibi, kendimiz mutlu hale getiriyoruz. Ama öyle anlar oluyor ki, kader gerçekten devreye giriyormuş. İnanılmaz güzel bir dünyada, enerji içinde yaşıyoruz. Saatlerce, yoğun bir şekilde ordan oraya savrulurken boş kalırsınız, aynı boş bakışlarla hayatın akışını izlersiniz ya.. Birisi o an size yardım ederken aslında hayatınızı değiştiren kişi olabiliyormuş. En azından böyle bir duyguyu daha önce tatmamıştım. Hayatın enerjisini, akışını yakalamak çok güzel..

Her şey ellerimizin yakınında
Her şey bizim kalbimizin yanında
Her şey göremediğimiz güzelliklerin arkasında
Her şey.....

O kadar güzel ki hayat... Düştüğünde tutuyor omzundan. Çıkartıyor karşına.. "AL SANA MUTLULUK" beni mi aramıştın diyor. Gözlerinin ışıltısı değişiyor, nefes alışın değişiyor. Yüzünde gülümsemeyle dolaşmaya başlıyorsun. Sen ne kadar tatlısın, sen ne kadar iyisin diyorsun içinden. Dayanamıyorsun bağırarak söylemeye başlıyorsun.

Desem ki sen benim için, 
Hava kadar lazım...
Desem ki... 
Ben sende yaşıyorum,
Bırak ben söyleyeyim güzelliğini, 
Rüzgarla nehirlerle, kuşlarla beraber. (CahitST)

Hayat çok güzelsin. Tatlılıklarınla. Kahküllerinle. Kahkülleri taşıyan mükemmel tatlılıklarla. Mutlu olmayı, mutluluğu aramayı bize bıraktın değil mi? Biliyorsun ki ancak arayan bulandır özel. Ancak yanında olandır özel...
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9