Aoshima / Kedi Adasına Mamalar Ulaştı (Soğuk Ve Kötü Hava Şartları)

| On
Cumartesi, Mart 05, 2016


Japonyadaki Aoshima adası son dönemlerde kötü hava koşullarından ötürü zor günler geçiriyor. Biliyorsunuz ki bu ada zamanında fare istilasına uğradığı için teknelerle gelen balıkçılar tarafından kedilerin getirilmesiyle birlikte birden Kedi adası haline geldi. Vakti zamanında insanların çokça yaşadığı bu ada artık Kedi adası olarak anılmakta. Şuanda adada yaşayan kedi sayısı insanlardan fazla. Hal böyle olunca tamamen kedilerin yaşadığı bir ada haline geldi. Aynı zamanda adada herhangi bir mağaza dahi bulunmasada turistler kedileri görmek için akın akın geliyorlar.

İstemeden de olsa turistik bir atılım oluştu...

Ancak yaşanan soğuk günlerden ötürü kediler için büyük yemek sıkıntısı oluşmuş. Adada gönüllü olarak tanınan kedilerin bakımlarını yapan bazı kişilerde zor durumda kaldıklarını twitter üzerinden bildirerek yemek yardımı çağrısında bulundular.

Kedi severlerin büyük yardımıyla karşılaşan gönüllüler ve ada sakinleri mamaları koyacak yerleri kalmadığı için tekrar yeni bir yazı yazarak. Lütfen artık mama yollamayın saklayacak yerimiz kalmadı gibi komik bir tweet daha atmışlar. :) Japonyadan ve yurt dışından gelen mükemmel mama yardımı sayesinde artık zorlu şartlar tekrar yaşansada kedicikler hiç aç kalmayacaklar. (En azından Nisan sonuna kadar.)

Umarız ki bu tür hayvan sever atılımları her ülkede, her şehirde olmaya devam eder.










İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9