Düşünceleri

| On
Salı, Şubat 14, 2017


Bir kadının düşünerek, uğraşarak yaptığı her hareket çok tatlı değil mi?

Onları çok iyi izleyin, ama gerçekten mutlu olduklarına inandığınız veya sizi mutlu etmek için çabaladıkları dönemlere denk getirerek. O kadar tatlı düşünür hareket ederler ki sonunda olacakları düşünmez, minnacık tipleriyle uzun uzun yapacakları şeyler hakkında kafa yorarlar. 

Fark ettirmeden pusacaksın bir yere tavırlarını tipini izleyeceksin dayanamadığında saldırıp ısıracaksın bir tarafını. Ağlasın bırakın ısırmaya devam o kadar tatlı olmasaydı.

Tabi onları üzen erkeklerde var. Bare böyle düşünceler içindeyken yapmayın. Ben erkeğim, benim gururum var hoşlanmıyorum tripleri yok mu bizde..

Kedi gibi olmuş mutlu olmaya çalışan tatlılığı, üzüntülü yaptığına pişman eden o hareketler. Biraz an'dan tat almaya bakın. Gözünüzün önüne getirip hayal kurun başka birşey istemiyorum.

Onu takip ettiğinizden haberi yok şekilde durun. Aniden içinden gelmiş sizi mutlu edecek, belki birşey getirecek, belki bir eşyayla size şaka yapmaya çalışacak. O şekilde onu aranırken, düşünürken görüyorsunuz. Ne diye tavır trip tepkiler yaparsınız?? BEN KAFASINI ISIRIRIM DUVARDAN DUVARA VURURUM SONRA GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK TEK SÖZ SÖYLERİM;

Neden bu kadar meleksin? -dayanamam tek sözde bakmayın bana-
Sadece benim meleğimsin..

Gözlerinden bir saniye bile ayrılamam. Mutlu gülüşünü görmek için sarılır tüm kokusunu içime çekerim..
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9