수란 (Suran) Hakkı Yeniyor / Sesi Çok Güzel, Comeback Yaptı İnceleyelim -K-POP

| On
Cumartesi, Ağustos 06, 2016


Hakkı yeniyor diye başlık attım ama kendisininde payı var gibi. Dinliyorda olsam hakkında çok fazla bilgiye sahip değildim. Araştırayım dedim, ne yazikki fazla birşey bulamıyorsunuz. Bağlı olduğu bazı şirketler, instagram ve twitterı çıkıyor karşımıza. En ufak bir profil bilgisi Korece dahil bulamadım. Mesela yaşını öğrenemedim? Kendi tanıtımını eksik yaptığını gösteriyor.

Geçen sene "Calling In Love" klip ve albümünü çıkartmıştı. Andamiro açığımı aynı tonlarda birini bularak kapatmak istiyordum ki Suran yetişmişti bana. Klibi çok beğenmiştim. Hatta albüm kapağına kadar hoşuma gidiyordu. Renkli bir havuz yeşilliklerden oluşan tatlı bir kapak.



Beenzino'yla feat atması güzel bir seçim. Sonuçta ismi olan, kaliteli müzik yapan biri. Ama klibin izlenme sayısına baktığımızda fazla takılmadığını görüyoruz. Suran'ın sesi kötü müdür? Bence tınısı çok hoş. Bu ton müziğin damak tadı gibidir herkes sevmez seven tam sever gibi diyelim. Şarkının sözleride güzel.. 

Seni dinliyorum, nefesini görebiliyorum, herşeyi geride bırakalım sesini duymama izin ver.. Sen benim uyku hapımsın. Kulaklarımda sesini işitmek istiyorum.. Yağmurlu günlerde bu sesi dinliyorum, kendimi buluyorum. 

Şeklinde giden tatlı hoş anlamlı sözler.. Suranın tarzı görsel olarakta hoşuma gidiyor. Hoş kadın yalan yok. Dinlesek fena mı?  Çok hoş slow, uykuluyken dinlenecek türden şarkılar.. 

SURAN(수란) Calling in Love dinlemek için >Tık<

Bugünse tekrar geri dönüş yaptı. Yeni parçasının adı Paradise Go. Henüz internette bile pek yerde göremessiniz. Çünkü tanıtımını eksik yapmak konusunda aynı ayarda gidiyor.


Ton olarakta hala aynı tarz çok hoş. Ayrıca klipte aynı şekilde güzel olmuş. Ancak kendine yeni tarz arıyor diye düşünüyorum. Eski şarkılarından çok azıcık daha farklı olmuş. Kendi yolunu buluyor gibi. Zarifliğinide kaybetmemiş. O halde biraz bu hoş müziklerini dinleyelim ne dersiniz?



İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9