Oh My Girl - Listen To My World - Summer Special Albümüyle Geri Dönüyor!

| On
Salı, Temmuz 26, 2016
Oh My Girl en iyi çaylak gruplar arasında yerini koruyabilmek için üst üste olan geri dönüşlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu seferki geri dönüş 1 Ağustos 2016 günü gerçekleşecek. İlk başlarda havuzla ilgili görsel geldiğinde nasıl olacağı konusunda dedikodular yayılırken, Kore'de eskiden popüler olan bir şarkının WM tarafından teliflerinin satın alındığı açıklandı.

Telifi alınan grubun ismiyse Papaya (Listen To My World) Klibe ulaşmak için > (Tık) < Bu telif olayından öncede kızların birileriyle feat atacağı haberi verilmişti. Açıkcası bu şarkının olması şaşırtmadı çünkü feat atılacak kişiler Haha & Skull yani Korede Reggae müziği yapmaya çalışan iki kişi diyelim.. Onlarla feat atılacağı zaman biraz hayal kırıklığına uğramıştım çünkü Korede Reggae müziği tutulmasa da şirketler tarafından sürekli denenen bir tür ve o tarz çıkan şarkıların sonu her zaman hüsran olaran sonuçlandı. Ayrıca Haha & Skull'da yeterince ünlü olmayan kişiler. Sevilme bazlı düşünürsek ikilinin klipleri 300'bin izlenme sayısını aşamıyor. Yani bu feat atma durumu sanki bize değil onların işine gelircesine bir havaya girdiği şüphesindeyim. Zaten adamların tarzı olan bir müzik yapılıyor? İlla iki kişiyle feat atılacaksa 2Bic ile atılmasını isterdim, sesleri gerçekten çok iyi.

Biraz onun hayal kırıklığını yaşamış olsamda biz telif meselesine geri dönelim. Şarkının telifi alınmış olmasına rağmen melodisi mi kullanılacak yoksa birebir mi kullanılacak hala net değil. Ancak üyelerin yetenekleriyle şirketin başarı isteğini eklersek sanki normalden daha farklı şeyler çıkacak gibi. Heyecanla bekliyoruz. Aiing.~


Bu seferki albüm de "mini album" kategorisinde, ne zaman full albüm çıkartacağımızı merak ediyorum.

01. 내 얘길 들어봐(A-ing)(Feat. 스컬&하하) 
02. 한 여름의 크리스마스
03. Je T’aime
04. 거짓말도 보여요


Albüm toplam 4 müzikten oluşuyor. İçerik olarak; 64 sayfalık photobook, rastgele bir kart (random) isteğe bağlı olarakta poster alabiliyoruz. Öylesine yapılmamış yaz ve soğuk kış albümlerini çok severim. İkisininde havası farklı oluyor ve bu albümde öylesine yapılmış bir albüm değil o yüzden heyecan içerisindeyim. Çok renkli tatlı görünüyorlar. Ayrıca Mimi'min kahküllerinde değişen hiçbir şey yok. Buda demek oluyorki "TAKE MY MONEY" saldırarak albümü satın alacağım ama paypalın ülkemizde kapatılmasıyla beraber yurt dışı alışverişleri çok zorlaştı. Mecbur Japonyadan getirteceğim ve henüz orada "pre-order" başlamamış. 2 gün içerisinde geleceğini düşünüyorum. Gelmezse ağlama olasılığım mevcut. VE YETER ARTIK BU SEFER MIMII Çıksın kart ağlicam. Zaten Yooa'yı kahkülsüz hale getirip bertaraf etmişler asdgsdg. Döverim!

Minik bir ekleme. 4 Adet şarkının tamamının düzenlemesi, değiştirilmesinde Mimi'nin büyük ölçüde yardımı olmuş.

Korkularım; Haha & Skull ikilisinin klipte saçma sapan hareketler yaparak grubun önüne geçme çabasına girebileceği. Ayrıca canlı performanslarda abuk subuk hareketler yapabileceklerini düşünüyorum adamların bendeki izlenimi pek güzel değil. Zaten müzik türleriyle -5 geride başlıyorlar.

-Koreli ve hatta normal "netizen"leri biliyoruz. En ufak bir olayda anında medya oyunu, yok onlar kim ki triplerine girdikleri için telif satın alma olayını tamamen başka yere çekerek çalıntı şarkıyla başarı yakalamaya çalışıyorlar. Normalde birşey yapamadı bunlar gibi abuk subuk laf etmelerinden korkuyorum. Zaten sürekli bize birşey çıkartmaya çalışıyorlar.

-Çok sağlam köklü kişi/gruplarla aynı zamana denk gelen bir geri dönüş ve 3 kere üst üste olacak geri dönüşlerden sonuncusunda olduğumuzu düşünüyorum. Eğer comeback başarılı olmazsa uzun süre kızları göremeyeceğiz gibi. Şirket bizim kızlara çalışmıyor sadece B1A4 ve yeni çıkartacakları gruplarda var. Bu yüzden son şansımız. Bildiğimiz üzere GF ve Twice grupları tuttular. Hatta şuan Dia'nında tutması an meselesi. Ne yazikki o dönemlerden geride kalan biz varız gibi görünüyor bu yüzden son şansımız. Bu şansı değerlendirirken karşımızda çok ciddi rakipler var. Örneğin GF'nin geri dönüşü devam ediyor ve rahat 2 hafta daha müzik programlarındalar. Ayrıca Hyuna ile aynı anda geri dönüyoruz. (Gerçi 4Minute olayıyla çok fazla hayran kaybetti 4Nia'ların desteklemesi zor görünüyor.) 4 Ağustosta Nine Muses, aynı zamanda Red Velvet, Vixx, Crayon Pop, Nu'est, Black Pink gibi gruplarında geri dönüşleri olasılık dahilinde.

Benim aklıma takılan olaysa en önemli geri dönüş bu şartlarda ve bu şekilde mi yapılmalıydı. Biriyle feat atmadan tek başımıza ve telif satın almadan olmalıydı diye düşünüyorum. Bir grubun kaderini belirleyecek riskli geri dönüş. Artık bize desteklemek ve elimizden geleni yapmaya devam etmek düşer. Umarım ödülümüzü alırız artık.

VE VE VE MIMI...
KAHKÜLÜNÜ BOZMADIĞIN İÇİN BENİ ÇOK MUTLU ETTİN
HER ZAMAN FANBOYUN OLARAK DESTEKLEMEYE DEVAM, TEK BİR OLAY OLURSA DESTEKLEMEM ONUDA SEN İYİ BİLİYORSUN BANA KAFANI KIRDIRMA. TŞK. MIMI SEVİLİYOSUN.. ASDGSDG.

MIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHH!




İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9