Dogmatiklikten Kurtulmuş Öteki Dünya (?)

| On
Perşembe, Şubat 25, 2016


Ruhum bu dünyaya ait değil fiziken herkesle aynı ve eşitim (?) Farklı yaşıyor dünyadan gitmek istiyor. Ölüm değil bu, intiharda değil. Ruhum, evet ruhum buraya ait olmadığını biliyor yaşanan yanlışları olan durumları kaldıramıyor. Değiştirmek mi? "Fiziken aynı" kalan insanlar arasında kaç kişinin değişime inancı ve isteği kalmış ki? Tabularının içinde hepsi birer toz gibi yapışıp kalmak istiyorlar. Var mı inanan. Göremiyorlar..

Belkide hatalı yaptığı ilk seçim zaten Dünya ya gelmekti. Neden gelmişti inancını yitirmişlerin yanına. Daha ileriye belkide tabuların yıkıldığı o yere ulaşabilmek için herşeyi yapabilecekken "fiziken aynı" insanlar neden başkalarının hayatlarına karışıyorlardı? İnsan olmak bir ortamı yönetmek, kişisel hırslarla başkalarının başına gelip onun dışında kalanları itmekmiydi. Parayıda, değerleride yapan gene "fiziken aynı" insanlar. Sanıyorlar bundan sonra herşey böyle gidecek, herşey onların elinde gidecek.. Hayır herkesin ruhu bir başka çıkar için  peşinden gidecek ve bugün değer sanılan herşey o gün geldiğinde değişmiş, başka değerlerin peşinde koşulduğu döneme geçilmiş olacak. Bu, ne zamana kadar böyle gidecek. Bazıları anlayıp hissedebiliyor. Fiziken eşitlikte olan insanlar bedenen bu noktaya yakın zamanda erişemeyip başka şekilde oraya gidecekler. Gideceğiz.

Ruhum bunu biliyor ve yaptığı bu hatalı seçimden ötürü pişmanlık duyuyor. Onca şeye katkısı olabilecekken yapabileceği çok şey varken hep bir statü, tabunun altında eziliyor. Kaçmakla uzaklaşmakla olabilecek bir durum değildi bu çünkü değişim gerekiyor. Yüzde payından düşük oranın yapabileceği kısa süreli bir durum değil. Az kişinin bunu kısa sürede yapabilmesi mümkün değil. Ruhumu anlayabilenler hisleriyle bile cümlemin ne ile devam edeceğini biliyorlar. Biz bugün yapamadıklarımız için öteki dünyada tekrar beraber olacağız. Yoksa ötekileşmiş dünya mı demeliyim? Belkide umut odur. Burada bazı şeyleri yaparak öteki dünyada onların yüzlerine bakabileceğiz. Dogmatiklikten kurtulmuş öteki dünya. Sen öncede vardın değil mi? Kendini onlar yüzünden ötekileştirdin.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9