Inu x Boku SS (Anime Tanıtımı)

| On
Pazar, Mart 31, 2013

Tür: Komedi, Dram, Doğa Üstü Olaylar, Gizem, Romantik
Yönetmen: Naokatsu Suda
Yazar: Cocoa Fujiwara
Şirket: Square Enix

Anime genel olarak fotoğrafdaki kişiler arasında geçiyor kolaylık sağlamak açısından soldan sağa isimleri sayayım. Shoukiin, KagerouRoromiya, Karuta, Shirakiin, Ririchiyo, Miketsukami, Soushi, Yukinokouji, Nobara, Sorinozuka, Renshou, Natsume, Zange ve Watanuki, Banri

Temel olarak anime başlangıcı ve geçen olaylar şu yüzden oluyor, Ririchiyo çok zengin bir ailenin çocuğu ama ailesi onu hep özel ve başkalarından uzaklaştırarak yetiştiriyor insanlarla etkileşim içine giremiyor, girdiğindede hep çevresi onun zengin olduğunu ve farklı davranıldığını bildiği için ezmeye laf söylemeye çalışıyorlar. Ririchiyo bunlardan etkilenerek içinde bilmeden bir artist kişiliğe bürünüyor ve bu insanları sürekli ezmeye laf söylemeye başlıyor, yaşıda büyüdükten sonra hayatı anladıkça kendisini bu yanlızlığa itip ailesininde bildiği özel bir bölgeye gidiyor burada insanlardan kaçmak ve sadece düşünerek vakit geçirmek istediği için birazda ailesinden kaçarak erken gidiyor ama ailesi önceden yerini planlamış herşeyini yapmış ve hatta orada yaşayanlarda onun gibi olduğu içinde özel bir tim olan "Secret Service" tarafından bir kişi onu korumak için tutuluyor bu kişide "Miketsukami" Tabiki Ririchiyo gibi zengin ailelerden olan başkalarıda orada ve onlarında özel korumaları var hepsinin özel güçleri var ayrıca bu zengin aile çocukları daha öncede yaşadıklarını reankarnasyonun da üstü olan birşeylerden bahsediliyor bu konuya girmeyeyim izledikçe anlarsınız.. N_N Bu yüzden hepsi özel insanlar olduklarınıda biliyor yani.. Bazıları aralarında çok geçmişten yaşanan şeyler var bunları karakterlerde başlarda bilmiyor ilerleyen bölümlerde bunuda göreceksiniz. Bunların yanında anime kendi içinde herkes kendi karakterlerindeki hataları görüp değişmeye çalıştığını göreceksiniz bu yüzden açıkcası ben psikolojik bir türlede yazıldığını düşünüyorum. Minik bir spoiler yapayım sonu güzel bitiyor.

Ek olarak kendi yorumlarıma gelecek olursak karakterler fazla bunda sıkıntı yok ama olaylar neredeyse  hep aynı yerde geçiyor ve biraz sıkılmama neden oldu kaldıki animenin bölümleri zaten az ama birde buna aynı düzeyde hava eklenince sanki anime 3-4 bölümmüş havası katıyor bu havadan kurtulursanız sıkılmadan izlemeye devam edersiniz. Anime bitimlerindeki her karakterin kendi şarkı yerleri kısımları çok iyi. Biraz sapık bölümlerde bulunmakta bu yüzden yaşı küçüklerin izlemesini tavsiye etmem. Güzel bir anime genede öyle izlemeden asla ölmek istemem diyecek kadar da iyi değil bu yüzden izleyeceğiniz başka animeler varsa onlara bakmanızı tavsiye ederim kaybettiğiniz pek fazla birşey yok. (Biraz acımasız yorum oldu ama..) Zaten animeye asıl başlama amacım ana karakter Ririchiyonun sert karanlık ve kahküllü tip olmasıydı ama pişman olmadım.

*Animenin bana kattığı ve düşünmemi sağlayan şeyler oldu her ne kadar çok iyi demesemde. Özellikle tam yaz aylarına doğru gidiyoruz bazı bölümlerde doğa + kuş gibi betimlemelerle kendimi bir gölün kenarına gitme oradaki hayvanları dinleme isteği uyandırdı desem doğru olur heralde. Bunun yanında tam olarak hissettiğim başka şey ise bölümlerde göreceksiniz ama iki ana karakterde dış görünüşlerinin dışında daha duygusal ruha sahipler biraz benim cute şeyleri çok sevip gerçekte hiç cute olmamamı hatırlattı. İyi seyirler..
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9