Kahkül Nedir? / Kahkül Model Tavsiyeleri / En Güzel Kahkül Nasıl Olmalıdır? (Tabikide Kendi Düşüncelerim)

| On
Pazartesi, Temmuz 11, 2016

Kahkül bir kızın içerisindeki meleği görünür hale getiren saç modelidir. Sabah uyandığınızda ayrı bir şekile girmiş sizi sinir edebilecek modeldir. Rüzgarın, nasıl en büyük düşmanınız haline geleceğini öğreten modeldir. SEVİLDİĞİNDE PARLAK HALE KAVUŞUP GÜNEŞİNDE ETKİSİYLE MÜKEMMEL IŞILTI SAÇABİLECEK BİR SAÇ MODELİDİR. YAZIM NEDEN BÜYÜYOR BENDE BİLMİYORUM.

Şaka bir yana neden kahkülü bu kadar fazla sevdiğimi bilmiyorum. Erkek gözüyle kendimi nasıl net ifade edebilirim onu hiç bilmiyorum ama sizlere en güzel olabilecek kahküllerden, hatalı kahküllerden, yüz hatlarına göre kahkül türlerinden. Kısaca kahkülle ilgili bir çok yazdığım/yazacaklarımı bu post üzerinden derleyeceğim. Burada bana gelen sorular ve soruların aşağısında kahkülle ilgili açılmış postların linkleri yer alacak hepsini sizler için hazırlayacağım. İlerleyen zamanlarda bu postun altında linkler olacak.

İlk olarak sorulara değinelim;

-Kahkül alında saç yapar mı? Kıl çıkmasına sebep olur mu?
Azıcık tüy olmasına sebep olabilir ancak bunun olması için yıllarca hiç bozmadan kahkül yapmanız gerekir. Kıl veya fazla tüy gibi çıkarttığı sorunlar yoktur. Benim cevabıma güvenmiyorsanız, Asyada yaşayan kızları refarans alabilirsiniz. Hepsi maymun gibi olurdu değil mi..

-Kahkül yaparken neye dikkat etmeliyiz?
Öncelikle alnınızın tipi kahkül yaparken çok önemlidir. Eğer alnınız büyükse kahkül başlangıcı saçın daha üst tepesinden alınmalıdır. Alnınız  daha küçükse daha yakın yerden kesilmelidir. Kahkülün en iyi göründüğü aralıksa kaşınız ve alnınız arasında boşluk kalmayacak kadar uzadığı (kaşınızı geçmeyecek) boydur. Bu aralığı geçtiğinde kısaltmanız tavsiye edilir. Aslında uzun olduğunda görüntü olarak kötü görünmez ama gözünüze gireceği için rahatsız edecektir.

-Kahkülü sadece çocuklar ve yaşı küçük kişiler mi yapar?
Tabikide hayır. Ayrıca sanılanın aksine modeline göre insana her türlü havayı verebilmektedir. İsterseniz tatlı görünürsünüz isterseniz farklı havalı. Hatta hatalı kahkül yaparsanız teyze gibi görünme şansınız bile var.

(Bana veya buradan yorumlarda soru sorabilirsiniz hepsini buraya eklerim.)

Muhtemelen bu hafta içi yuvarlak yüzlü kişiler için kahkül modellerinden bahsedeceğim. Beklemede kalın!
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9