Türkiyedeki Kahküllü Kızların Çoğu Neden Artist / Egoist (Efsane Tartışma Başlatıcam)

| On
Cumartesi, Haziran 18, 2016

Şuanda komik, ironik ve bir o kadar da saçma bir tartışma başlatma çabasına girmek istiyorum. Özellikle bu hissi benim kadar iyi anlayabilecek insan sayısının çok az olduğuna eminim!!

Neden bilmiyorum ama ülkemizde kahkül yapıp normal takılan kişi sayısı neredeyse yok. Özellikle iyi şekilde kahkül yapan tipler mutlaka cool takılma çabasına hatta ben farklıyım grubuna dahil oluyorlar. Bunu nerden biliyosun diyeceksiniz. Uzun süren denemelerim sonucunda, kahküllü kızların normal kızlara göre daha soğuk cevap verdiğini hatta uzun süre ilgi odağında bulunmadığınızda sizden uzaklaştığını bununla birlikte biraz daha farklı olduğunu düşünen kahküllü kızların, konuşacağı kız arkadaşını bile seçtiğine şahit oldum! Valla gülmeyin bak gerçeklerden bahsediyorum. Hatta büyük bir iddia da atıcam. (dgasdgasdg) Ülkemizde kahküllü kız sayısının az olmasınıda buna bağlıyorum. Nedense kahkül çok üst aykırı saç olarak görülüyor. Saçını aniden kısaltmakla eş tutuyorlar. Çünkü kahküllü saç onlara göre ya çok sevimli gösterecek yada havalı! Yok böyle birşeeeeeeeey.

Bunun oluşmasındaki en büyük etmense tumblr ve onun gibi yabancılar tarafından popüler olan sosyal siteler. Bu sitelerdeki yabancı kızlara özenen Türk kahküllü kızlar onlar gibi davranmaya çalışıp kendilerini havalı & dark style sanıyorlar. En büyük havalı kesim -kendilerini öyle sananlar- oradan oluyor. Onun dışındaki bir kesimde Asya sevdalısı kişiler. Bu kategoride cosplay yapan kişilerinse, %50'si egoist oluyor. Kendisini yaptığı işlerden ötürü ünlü gibi görmekten ötürü.. Diğer kesimse normal takılan oluyor ki onlara lafım yok! İki grubun dışında kalan, kahkülü kahkül olduğu için yapan kişilerin sayısıda tam olarak %1 işte bu yüzdendir ki ben bu ülkede çok büyük zorluklar yaşıyorum. (adgasdgsd)

Bakınız buradan ülkemizdeki kahküllü tatlı kızlara sesleniyorum. Sizler Türkiyede kendinizi özel ve farklı hissediyor olabilirsiniz ama dünya üzerinde normal kızlardan falan farkınız yok bilin istedim bırakın bu cool havaları gelin hepimiz kahküllü ve mutlu günler geçirelim.

Ayrıca kendisini çok tatlı bulup kahküllü olan boyu kısa olan "tatlı kahküllü" kızlar bana ulaşabilir!! Çok iyi bir eş, sevgili doğacak çocuğumuzun babası olabilirim!! asdgasdgsdgsdgsd.

Denemelerimide açıklayayım hemen. Sosyal paylaşım sitelerinden ulaştığım kahküllü kızların epey çoğunluğu yaptığım beğenilere ve isteklere karşılık vermezken, normal saçlı kızlarımıza (sadgasdgsd) yaptığım aynı işlemler sonrasında neredeyse hepsinden geri dönüş oldu! Buda mı rastlantı? Hayır değil.. Bu konuyu daha önce başka arkadaşlarımla da özelden konuşmuştum. Gidin bakın etrafınıza inceleyin kim nasıl anlayacaksınız!! Ama gel gör ki hiç tanımadığım Japon kahküllü bir kızla iletişime geçeyim bırakın benim mesaj atmamı, ben yazmadan onlar geri dönüş yapıyor. Hadi gel hadiii bunuda açıkla!!

O değilde beni üzen şeyse dünyada kaç milyon kahküllü insan var bir tane karakterime uygun beni gerçekten sevecek biri denk gelmez mi ya? 
1 yorum on "Türkiyedeki Kahküllü Kızların Çoğu Neden Artist / Egoist (Efsane Tartışma Başlatıcam)"
  1. Kahküle sahip bir insan olarak yazıyı okurken bayağı güldüm sdasgdh
    Bir de kahküle sahip olup aşırı havalı olan insanlar olduğu gerçeğini kabul ediyorum, özellikle cosplayerler.. Yaklaşması aşırı zor geliyor. (Ya da ben fazla utangacım.)
    Her neyse, güzel bir yazı olmuş deyip gideceğim sanırım dsfskldf

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9