Youtube Red Gerekli Mi? (Şuanlık Sadece Amerikada)

| On
Pazartesi, Kasım 09, 2015


Youtube Red Amerikada 28 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirdi. Henüz avrupa veya asyada kullanıma açık değil.

Peki Youtube Red Nedir? Bana göre pek fazla artısı olmayan hatta 1-2 yıl içerisinde de yeni ek özellikler getirilmezse çok kısa sürede kendisini unutturacak bir paralı uygulama.

Youtube kullanıcılarına 2 tane özellik sunmakta.

Reklamsız youtube videoları!
Youtube üzerinden izlediğiniz videolarda hiç bir şekilde reklam görmeyeceksiniz. Sadece izleme sırasında da değil. Arama butonunda parayla satın alınan ve üstte duran reklamarda dahil. Baktığımızda güzel bir özellik ancak çağımızda ADBLOCK adlı bir program bedavayken ve sadece youtube değil, tüm reklamların kapanmasını görünmemesini sağlarken neden üstüne para verelim? Ya insanlar bu programı çok bilmiyor yada ben anlayamıyorum tabiki.

Çevrimdışı Kaydet Özelliği!
Güzel bir özellik ama bunun için ayda 30tl vermeye değer mi? Bu özellik daha çok adil kullanım sıkıntısı yaşayan ülkeler için ve sürekli yolda işte vakit harcayan kişiler içinde güzel olabilir. Ama çok mu gerekli.. Bunu sorgulayabiliriz. Ayrıca telefonların "store" kısımlarında da youtube videolarını çevrim dışı kaydedebileceğimiz bedava programlar varken.

YoutubeRed'in büyük patlama yapması bekleniyormuş ama bende fos diye patladı. Cidden bu iki özellik için 30tl verilirmi yahu benmi anlayamıyorum?

Belkide şimdilik sadece hazırlanma başlangıç olarak gelmişlerdir. Belkide ileride youtube tamamıyla paralı olur. Ozaman ne dersiniz? Video yüklemek veya dinlemek istiyorsanız ayda sadeceeeeee 10$ ? Ozaman isteyen almak zorunda kalabilir. :D Ama sitenin hızlı bir şekilde düşüşünüde görmüş oluruz.

Gerçekten çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda bakalım ne gibi yenilikleri olacak.

O değilde düşündüm, Adblock mesela aynı çizgisinde gidip 10tl yapsa alabilirim çünkü cidden iyi bir uygulama.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9