Hayatı Biz Mii Zorlaştırıyoruz

| On
Cuma, Kasım 21, 2014

1 haftadır kendime baktığımda hayatı bizim zorlaştırdığımızı fark ettim. Neden kendime bakınca tüm hayatla ilgili bir yorum yaptığımı bilmiyorum ama kendimden yola çıkarak sona, tüm evrene ulaştım sanırım. Genellemeleri sevmem pek niye böyle birşey yaptım ben? Şu sorgulamamla bile hayatı zorlaştırdım sanki.

Neden böyleyiz, cidden hiç birşey zor değilken zorlaştırıyoruz. Hareketli hayatta zorluklar sayesinde sosyal statü, rütbe, mevki veya her ne diyorsanız oluşuyor işte bu sistemde "ama" kendi kendimize neden yapıyoruz bunu? Herşeyi takıyoruz, herşeyi kurcalıyoruz oturup üzülüyoruz sonra. Kendi kendimize yapmamak gerek işte, "ama" söylemesi kolay sanki sadece. Sabah konsol oynayacaktım biraz 1 saat geçince tv monitörüm otomatik kapanma moduna alıyor, oyunun ortasında 5 dakika sonra bekleme moduna geçip kapanacak uyarısı çıktı kocaman ekranda, bunun olması hem oyunda ölmeme sebep oldu hemde kumandayı ararken duracağım için sıralama düşeceğimin garantisini veriyordu ki kısmen öyle oldu. Ararkende iki saat bulamadım ama ilk dakikalarında sinirlendiğim an düşündüm -Erens napıyorsunnss sinirlenince sivilce çıkıyor kumanda hızlı bulunmuyor- hakikaten de öyleydi. Sinirlenince kumanda hızlı bulunuyorsa zorlaştırabiliriz hayatı. :P Hani ablama nereye koyduuu gene bunu diye laf dediysemde neyse, sonradan sakin olmayı başardım. Kısmende olsa kendi hayatımı zorlaştırmaktan, stressten bir parça olsun kurtardım. Bunu her alanda yapmayı deneyebiliriz?

Kendinizi oturup düşünün. Kumanda vs birşey kaybetme, bulamayınca sinir olur herkes, benim gibi onunla başlayabilirsiniz. :" Kendim için ikinci sorunsal -sabah kalkınca çok konuşmayı sevmiyorum- o kadar yorucu geliyorki, sabahları bebek gibi olurum surat ifadem hareketlerim ve bir o kadar sessiz. Birisi konuştukça gözümün önüne bıçaklar geliyor böyle model model daha fazla konuşup bana soru sormaya geçerse o bıçakları saplarken hayal ediyorum o derece bir sinirim var. -mutlaka bıçak olmalı- dahada üstüme gelip cevap beklemeye kalkılırsa işte düşünceler gerçek olup pat diye boynuna atlayıp boğasım geliyor. Böyle durumlarda yanımda 3-5 kişi olsa iyi olur. Bu sefer bunu yenmeye çalışıcam. Hayatımı boşa zorlaştırmayayım.

Eminim ki hepinizin çok fazla ve gereksiz olarak hem yanınızdakileri üzdüğünüz hemde kendi hayatınızı zorlaştırdığınız bir çok şey var. Bırakın kendi kendinizi etkileyip sinirli biri olup çıkmayın. Olay başka bir durumsa da pısırık olmayın saldırın gitsin.


Bu şarkıyla rahatlayabilirsiniz, kıyağımı unutmayın hıh.

Ben ne anlatacaktım ne oldu bende anlamadım ama birşeyler oldu gene ne değil mi. Ne dersiniz...
2 yorum on "Hayatı Biz Mii Zorlaştırıyoruz"
  1. :) Sakin sakin. Şarkı iyi oldu teşekkürler <3
    (Robot olmadığımı ispatlamak için yine yorum göndermek için ıvır zıvır rakamlar yazmalıyım. Peki ben robotsam ne olacak? Bu ötekileştirme değil mi? robot hakları neden görmezden geliniyor!!!. Neyse, sakin olmalıyım ama... :P)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden robotların hayatını zorlaştırıyorlar abla? :D :PP

      Sil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9