Japonya da Kış Nasıl Geçiyor Merak Ediyormusunuz? (Yokohama + Tokyo)

| On
Pazartesi, Şubat 17, 2014
Japonya bu dönemlerde en soğuk karlı kış dönemlerini geçirmekte, peki nasıl göründüğünü güzel atmosfer ve müzik eşliğinde görmek istermisiniz?

İlk ekleyeceğim video Yokohama da çekilmiştir. Yoğun tempolu iş hayatının hızlandırılmış uzaktan çekimi. :) Yokohama'nın yazın 30C kadar sıcaklığa çıktığı, kışında bir o kadar ters, karlı ve soğuk olduğu söylenmekte. Video 1440p kalitesinide desteklemekte. Dilerseniz öylede izleyebilirsiniz.


camera : PENTAX K-3
lens : PENTAX DA15mmF4ED AL Limited
lens : PENTAX DA18-55mmF3.5-5.6AL WR
music : Snowflakes(feat.Lii) by Fonogeri

İkinci ekleyeceğim video ise Tokyo Fashion News ekibi tarafından hazırlanmış ve çekilmiştir. Açlışın Hachiko heykeliyle yapılması çok hoşuma gitti. Hayvan severlerinden çok yakından tanıdığı ve bildiği bir heykel ve yaşam öyküsüdür. Video 8 Şubat 2014 tarihinde Tokyonun semtleri olan (Harajuku & Shibuya) odaklı olarak çekilmiştir. Bilmiyorum bu ülkeyi kıskanıyorum. Gözlerim doluyor.. Soğuk karlı havada kızlar etekli şortlu donarak kartopu oynaması, otobüsün camlarına bile animeyi anımsatan ifadelerin çizilmesi. İnsanlar tatlı ülke tatlı.. Yağan kar bile tatlı. Gerçekten çok isterdim Japon olmak.

Ayrıca video da "Shibuya 109, LaForet Harajuku, Kiddyland, Omotesando Hills" yerlerinide kışın nasıl olduğunu görmekteyiz. Buralar Tokyadaki en önemli yerlerdir. Özellikle Shibuya 109 Kpop fanları tarafından da çok bilinir. Oralarda verilen konser ve oranın kulesine asılan posterlerle. En azından ben After School, SNSD ve Taradan iyi biliyorum. Hepinize keyifli izlemeler!



Fotoğraflar 15 Şubat 2014 Tokyo da Çekilmiştir




Fotoğraflar İçin Choo'ya teşekkür ederim.

1 yorum on "Japonya da Kış Nasıl Geçiyor Merak Ediyormusunuz? (Yokohama + Tokyo)"
  1. Videolara ba-yıl-dım :) Özellikle ikinci video, sanki oradaydım <3 Ve Hachiko heykelinin de es geçilmemesi... Çok düşünceli, ince düşünen bir millet oldukları kesin :)

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9