Japon Alışveriş Sitesi... Grrrr!

| On
Perşembe, Haziran 06, 2013

Kafayı yemek üzere olabilirim.. Hatta yedim sanırım, ama gene hırsım beni kurtaracak. :D Hayatta yaptığım hiç bir işten çok kötü sonuç almadığım sürece bırakmadım ama bu iş beni deli etttiii!!!!!

Evet bildiğimiz gibi ben HP gruplarının fanıyım.. C-ute olsun, Morning Musume olsun, Berryz olsun.. Onların Japonyada ki satış siteleri burası yani U/F Online. Ama o kadar komik ki sitede yabancı fanları pek düşünmemişler ve en ufak bir ingilizce bildirisi bile yok. 1 haftadır Japon sitelerinden aldığım yardımla ve buraya attığım maille sitenin yabancı yerlere posta atmadığını ama bir olayın olduğunu öğrendim.. Bugün çok kaynaklıyım. Hemen yazışmayı atayım... :D Aşağıda fotoğrafı var ama ben genede açıklayayım. Bana yabancı yerden posta almak için "tenso" isimli siteye üye olmam gerektiğini o şekilde alabileceğimi söylediler. Bu siteyi onlar önerdiği için düşünmeden güvenilir olduğunu tahmin ettim çünkü dışarıdan falan duymadım bizzat Japon sitesi söyledi..

Peki bu tenso neymiş? Hemen onuda araştırdım. Birçok Japon sitelerin yabancı kişilere aracılık yapması gibi bişey nasıl desem. Japon sitelerin çoğu dışarı yollamıyor. Tensoda diyorki oraya bize üye olunca, sana tenso adresi ve telefonu vereceğiz onlarla kayıt olacaksın onlar bize yollayacak bizde sana yollayacağız. Olay tamamen bu, biraz uzuyor iş ama Japon sitelerin suçu işte.. Sonra tensonun başka kimlerle çalıştığına baktım, amazonun japon sitesi bile vardı o yüzden şuan da güvenim tam onlara, ama beni deli ettiler o kısıma geleceğim..



Bu kaynaklı fotoğrafıda geçtikten sonra.. Tenso'ya üye olma kısmı geldi değil mi asıl deli eden kısmı da zaten bu.. :D Site o kadar manyakmışki nerdeyse benim Japonya'ya gidip imza falan vermem gerek o derece abartmışlar artık hani. Siteye ilk üye oldum adım soyadım adresim falan sorun yok ne güzel rahat diyorum. Taa ki son kısma gelince kaldım.. Adamlar bana kimliğimin arkalı önlü devletten en geç 2 yıl içinde olan mühürlü fotokopisini istediler.. :D Neyse dedim bu beni yıldıramaz bir sürü siteye kaynaklık ediyorlar, yapayım da birgün işime yarar dedim halettim o işi.. 2 gündür onayım bekliyordu. Bugün bana gelen başka bir maille camdan atlamayı düşündüm. >_< ?????


Şimdi öncelikle bazı şeyleri karalamak zorundaydım üstte kimlik bilgilerim falan tarzı şeyler yazıyor o yüzden alt linkdede benim hesabıma ait şeyler var bunun için özür dilerim.. (Hızlıca karaladım) Burada ne diyor gördünüz değil mi? Güleyim mi ben şimdi :D ALT TARAFI BİR TANE T-SHIRT ALACAĞIM BEN TAMAMMI TAPUMUDA GÖNDEREYİM Mİ SİZE?????? WAAAAAAAAAAAAAA.. Neymiş kimlik bilgilerim tamam da adresin onayıyla ilgili birşey yokmuş. Japonyada böyle bir prosedür varmış mecburmuşuz işte banka işlemleri kredi kartı şeyleri falan orada yazan adresle olabilirmiş.. İyide ben 19 yaşındayım zaten bu evde benim üzerime olan bir tane birşey yok. Yapamam ki bunu? Babamın ablamın falan şeylerini koysam isim farklı birde onunla uğraşdur.. Bende şu ÖSYM giriş kağıtlarının özel çıktıları varya o duruyordu orada adresim adım kimliğim falan da var şimdi onu attım ve gene bekliyoruz bakalım. Bir tişört için bunları yaptığımı Suzuki görse bence şuan benimle evlenirdi! Neyse bakalım onu bekliyoruz kafayı yedim yazayım dedim T^T Umarım kabul ederlerde hallolur.. Siz siz olun buralara bulaşmayın...
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9