EXID & Rania FanMeeting - #Turkey (Anılarım)

| On
Cumartesi, Mayıs 11, 2013

Evett artık gelelim dünkü buluşmanın nasıl geçtiğine, aslında ben en başta gitmeyecektim başka işlerim vardı hemde tipsiz olduğumdan dolayı insan içine çıkmak istemiyordum :P ama bir arkadaşımın isteği doğrultusunda gitmeye karar verdim ve gittik. 

İlk önce Rania grubu geldi, biraz geç kaldığımız için onların imza alımına yetişemedim üzülmedimde değil, grupların çok sıkı fanı olmasamda Rania'da Riko ve Tae'yi severdim bilirdim, Riko okul sebebiyle bir süredir yokmuş benim içinde Tae kalmıştı ondan çok isterdim imza almak.. Neyseki en azından fotoğraf çekilme bölümüne yetiştim gittim çektirdim (Yakında herkes görür heralde benim gibi %0 fotoğrafta güzel çıkamayan birini :D görmezse çok iyi)

Exid'e gelince onlarında çok çok ciddi fanları değildim i feel good klibi çıktığı zamanlarda bir süre dinlemiştim. Hyerin'in çok ciddi ilgimi o çekti çok samimi geldi bana imza atarken imzada genellikle üste imza attığı kişiye bakıp onu çiziyor bu çok komik ve samimi bence. İmza attıktan sonrada highfive yapınca ben iyice çok ısındım. Ayrıca sakal olayını seven üye o galiba fotoğrafda da sakallarımı çizdi :D


İyiki gitmekden vazgeçmemişim, benim için çok güzel bir anı oldu çok büyük bir grup gelseydi bu kadar iyi bir samimiyet içtenlik olacağını düşünmüyorum, iyi fırsat oldu bizler için. Onlarda bizlerde çok samimiydik ve ortam çok güzeldi, çok fazla çocukça hareketler görmedim. Ama herkesin bildiği bir yönetim şirketleşme olayı var zaten bunu herkes biliyor çıkıştada bayağı konuşuldu onlara diyecek bir sözüm yok herkes bazı şeylerin birgün cezasını bir şekilde çeker buna inanıyorum. :) (Bu konu hakkında soru gelirse cevaplamayacağım) Ayrıca ben galaxy SII ile çektim fotoğrafları ama neden böyle hesap makinesiyle çekmişim gibi kalite verdi bana onu anlamadım hani çok uzaktada değildim ??!!




10 yorum on "EXID & Rania FanMeeting - #Turkey (Anılarım)"
  1. Senin adına sevindiim cuteprens! Daha nicee bulusmalara! :D

    YanıtlaSil
  2. Yerim seni <3 (ahahaha) Güzel çekmişsin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahah yerim seni muhabbetti <3 :D Aklıma geldi şimdi asdklşjaskldja. :D

      Sil
    2. Bu arada ben ordan sonra tanıştığım kimseyi ekleyemedim. :(

      Sil
    3. Ben sana ulaşıcam dert etme :D Tumblr'ını buldum mesela fotoğraf ararken :D

      Sil
    4. Heyoooooo tamam ozaman bana tumblrdan yazarsınnnn yeyoo :D

      Sil
  3. Aaa ^.^ orada bir kaç erkek vardı?! Acaba hangisiydin? :3

    YanıtlaSil
  4. Bilmemmm :p en tipsiz olanı seç laskdkalsjda :D

    YanıtlaSil
  5. Tipsiz 0.0 Kendini neden böyle görüyorsun ki? :D Aklımda birisi var ama değilsindir diye düşünüyorum. Uzun saçlıydı o kişi?

    YanıtlaSil
  6. Öyle görmüyorum kii öyle zaten :T :D Yok o değilim dediğin değilimdir yani uzun değildi saçlarım alskdjas ama daha birşey demem :D

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9