Joker Filmi 'Abartılamıyor' Mu?

| On
Cuma, Ekim 25, 2019

Joker marvel yapımı bir film olsaydı, yorumcuların 'harikalar diyarına hoşgeldiniz' naraları attığını görüyor olacaktık. 
Büyük bir ilk gerçekleştirildi: DC & Warner Joker karakterinin özüne inerek iç dünyasını bizler ile buluşturdu. Diğer karakterler ne film ekibinin nede bizlerin -izleyicilerin- umrundaydı. Jokerin öfkesine, neler yapabileceğine odaklandık. Kodlar; Joker nasıl oluştu? Bu hale nasıl geldi? Sonuçları?

2020 yılının Şubat ayında Harley Quinn karakterinin baskın olduğu Birds Of Prey, 2021 yılında da Batman izleyici ile buluşacak. 

Joker filminin bir diğer çıkış amacıda karakterlerin Gotham City'de kendilerine yer edinmelerini sağlamak. Büyük bir başlangıcın ilki. Joker kendisine göre "pis" olan bir hayatın içerisinde yaşıyorken; bugüne kadar bizlere hep zengin, insanları kandırmayı ve öldürmeyi seven bir karakter olarak tanıtıldı. Todd Phillips herkesi ters köşeye düşürerek bütün tabuları yıktı. Ne kadar kötü bir aileye sahip olduğunu, kötü bir yaşam geçirdiğini ve hatta kapitalist sistemin içinde sıkışmış sesi duyulmayan biri olduğunu gösterdi. İzleyiciler bu filmden sonra kötü karakterler gerçekten kötü mü, yoksa sistemin yarattığı ortamdan ötürü kötü olmaya mecbur mu kaldılar sorusu ile karşı karşıya kalacak. Eh nihayetinde bunun sonucuna da izleyiciler karar verecek.

İzledikten sonra yaklaşık bir iki saat istemsizce kulak tırmalayan gülüşü yapmak istiyorsunuz.

Bold Kısım: Joker 'Abartılamıyor' çünkü kendisini usta marvel yazarı sanan birkaç lağım faresi hatta; McDonalds'da kolam buzlu olmasın bile diyemeyecek tipler tarafından güya "eleştiriliyor"

Altta vereceğim görseller birkaç kanıt. Gerisini Türkçe olarak söylemeye çalışacağım. Ha sanmayın ki göstermeye gerek var. Tamamen düştüğü durumu sergilemek temsili. Şaşırtıcı olan ise bu şahıs Iron Man, Fantastik dörtlü gibi ünlü "marvel" çizgi romanlarının senaristi.
"Joker filmi daha da kötüye gidemez dediğiniz anda, süper kahraman filmlerinde defalarca izlediğimiz türden bir sahneyi eklemenin yolunu buluyorlar. (Joker'i izlediyseniz, neden bahsettiğimi biliyorsunuzdur.) Bu berbat filmin üstüne dikilen tüy olmuş." sonrasında da gelip Shazam ve Aquaman gibi gerçekten senaryosu berbat olan DC filmlerini -güya övüp- JOKER filmine kötü diyor. Dan Slott, Jared Leto'dan para olmuş olabilir mi? Joaquin Phoenix'in oyunculuğunu üstlendiği JOKER filmi ancak bu kadar saçma bir şekilde, saçma bir yazar tarafından bu kadar saçma eleştirilebilirdi eeeey Leto. Sözüm sana. Açıyorsun gişe sayılarını, imdb puanlarını sonra kendini sorguluyorsun.


Bu iki garip insan yüzünden DC filmlerini kapıştıracak hale geldim. Leto'nun muhabbetine girmiyorum daha fazla alçalmamak için ama 2 haftalık Suicide Squad gişesi 678'Bin rakamına ulaşmış. Joker ise 2. haftasında 1Milyon 235'Bin. -türkiye'de- 

İyi bir film izlemek istiyorsanız çıkın çıkın Joker filmine gelin.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9