Sony Yaz Festivalinde Japon Teknolojisini Deneyimleyin (Shibuya)

| On
Pazar, Temmuz 15, 2018
Sony Shibuya projesi: Modi binasının birinci katında ziyaretçilerine açıldı. Binanın girişi ürünlerin ve paylaşılan içeriklerin bilgi merkezi işlevini görüyor. Etkinliğin adı Sony De Asobu "Natsumatsuri" (Sony ile Oynayalım – Yaz Festivali) Ziyaretçiler aibo robotuyla oyunlar oynayabilir, VR teknolojisini yakından inceleyebilir ve Sony ürünleriyle ilgili çıkan tüm haberleri en doğru şekilde buradan alabilirler.

Eğlence Alanında: Sporu Hisset
Ayarlanmış atmosfer içerisinde nefesinizi daha iyi hissedecek, bineceğiniz fitness bisikletinde görsel olarak verilmiş büyük kubbe şeklindeki binaların arasında sporunuzu yaparken interaktif bir deneyim yaşayacaksınız. 22 Temmuza kadar geçerli olacak bu uygulamayla aynı yerde 23 Temmuzdan itibaren"KLEIN" adında bir uzay macera hikayesine de tanık olabilirsiniz.



Omatsuri Festivali: Unutmak Mümkün Mü?
Etkinlik alanında gezerken Sony, Japonlar için çok fazla önemi olan 'Omatsuri' festivalini es geçmemiş. Festivalin içindeymişsiniz hissi veren özel alanda fotoğraflar çekebilirsiniz.

Shibuya Yaz Festivali
"Sony Vision Shibuya" planıyla Modi önünde 500 inçlik bir dijital pano kuruldu. Burada ziyaretçiler için oluşturulmuş Taiko davulları, Takabue flütleri ve diğer geleneksel enstürmanlar arasından geçerken Sony kamerasına dokunmayı unutmayın.

VR – AIBO – OMATSURI

Etkinlik;
Yerleşke: Shibuya Modi 1.Kat -1-21-3 Jinnan, Shibuya, Tokyo-
Açılış-Kapanış: 11:00 - 21:00 *23 Ağustosta kapalı.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9