İstemiyorum

| On
Cumartesi, Eylül 10, 2016

Herkes işini gücünü bırakıp uzak yerlere, akrabalarına, ailelerinin yanına dönüyor. O gün anlamsız bir şekilde mutlu numarası yapılarak geçirilecek. Çocuklar zorla getirilecek. Geçen saatler yerini ailelerin ego tatmin saatlerine bırakacak. Senin çocuğun ne yaptı? Bizim ki şurada okuyor, şurada çalışıyor. Sizin ki kazanamadı mı.. Ahh çok üzüldüm..

Kavgalı aile bireyleri o gün gene birbirlerinin yüzlerine gülüp akşam eve döndüklerinde eşlerine o kişilerden daha fazla nefret ettiklerinden bahsedecekler. Bütün gün erkekler koltuklarında oturup kadınların çalışması için emirler verecekler. Amcalar, babalar, abiler sohbet ederken eşleri kızları bütün gün hizmet ederek ter dökecekler. Çünkü bugün bayram. Yapay mutlu aile ortamı geleneklere göre oluşturulmak zorunda. Oradaki kadınlar yorgun mu kimsenin umrunda değil, çocuklar diğer aile bireyleri tarafından eziklik hissiyle karşılacaklar mı? Kimin umrunda. Yapay aile ortamı oluşturulduktan sonra o gün artık değerli birgündür. Yarın herkes evine döndüğündeyse yerini iğrenç dedikodulara, muhabbetlere bırakacak. 

Unutmadan, o günden sonra kimse kimseyi gene aramayacak. Taa ki bu döngünün tekrar devam edeceği bir sonraki bayram gelene kadar.

Unutmadan dedim ama, unuttuğum ve bilerek rol kesip bahsetmediğim o kadar çok şey var ki.

Herkese iyi bayramlar biz 30 tonluk inek kesmeyi ve tüm akrabalara hava atmayı planlıyoruz
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9