Özel Kadınlara Davranılması Gereken

| On
Salı, Nisan 05, 2016

Çok değerli, özel kadınlar var dünyamızda! Tüm kadınları bu noktaya taşıyamıyorum. Çünkü bazı kadınlar gerçekten haketmiyor. İsterdim ki bütün kadınlar bu noktada olsun. Ama bu onların elinde, isterlerse kendi değerlerini bilip ona göre davranarak bu noktaya gelip, kendilerinden bir şeyler bulabilirler. Bende bir erkek olarak böyle özel kadınlara nasıl davranılması gerektiği hakkında fikirlerimi yazacağım.

Bir kere özel kadınlar dünyadaki en değerli varlıklardır. Hiçbir duruma, olaya değişilmezler.

Onlar doğadaki her tonu, neşeyi, kokuyu taşırlar. Sabah kalktıklarında güneşle paslaştıkları sırada gözleri, saçları, suratları cıvıldarken mis gibi kokusuyla öpülürler suratlarından. Bir ton sarılmayı hakederler. Ellerinden tutulur saatlerce suratlarına bakılır onların. Doğayla bütünleştiklerinde daha da çekici olduklarını düşünürüm hep. Özellikle söylediğim gibi güneş ile beraber...

Yemek yerken, iş yaparken saatlerce izlenir onlar! Sıkılmam... Sıkılamazmısınız. Dünyanın en tatlı, en güzel varlığından bir insan nasıl sıkılabilir ki? Hergün yemek yemekten, uyumaktan sıkılıyormusunuz? Her yeni bir sabah, her yeni bir gün daha da ayrı güzeller, tatlılar. Her baktığınız da çok daha güzeller. Her bakışınızla onlar sizin suratınıza atlayıp bütün neşenizi vereceklerdir. Ama bazı dönemlerde çok asabi, sinirli, mutsuz olabilirler. Emin olun o sizin çok değerli kadınınızsa, o halinde bile onu mutlu edebilirseniz karşılığında çok daha fazlasını alırsınız. Çünkü o zamanlarda mutlu etmek kolay değildir. Öyle dönemlerde daha çok öpmeniz sarılmanız gerekebilir. Karşılığında kocaman yanakları şişmiş, homurdanan tatlılık görürseniz şaşırmayın. Siz gene de devam edin. Küsecek kıvama gelirse bir süre yanlız bırakabilirsiniz, tıpkı kediler gibi! Durumu anlayıp kafasını size sokuşturmaya gelecektir ozaman yanaklarını sıkarak küçük gıcıklık yapabilirsiniz.

Özellikle kokuları da çok güzeldir bu türlerin. :) Saçlarından, yanaklarından, omzundan, onlardan... Ayrılmak istemez hale gelebilirsiniz. Kumsal kadar dipten özel kendilerine hoş kokusu olabilir! Belkide bir pamuğun köklerindeki geçmişine kadar gidebileceğimiz kadar özel bir koku? Belkide çiçek, tohum kadar doğal, güzel kokuları! Bu onun size görünen tatlılığı ve hayal dünyanıza kalmış. Onlar yorulmamalılar, bedensel olarak bizlerden çok daha narinler. Biraz soğuk olduğunda hemen üşüyebilirler, neden sarılmayı onu ısıtmayı denemiyorsunuz? Espirileri bırakın ve ona hemen yardım edin, yoksa soğuktan minnacık burunları kızarıp hafif ıslanıp!! Öpülecek kıvama gelebilir. Yoksa bunu yaşamak için biraz beklemeli miyiz? (Acımasızca ama tatlı geldi, genede kıymayın!) Minnacık bedenlerindeki uçsuz bucaksız hayal dünyaları, ruhları hayatları yaşamları. Her şeyleriyle en iyisini hakediyorlar. Hiçbir şey yapamıyorsanız minnacık ellerini öpüp sıcacık tutmayı başarabilirsiniz. Unutmayın onlara güven ve sevgi verdikçe minik bedenleriyle size daha fazla sığınacaklar. Hep yanınızda olmak isteyecekler. Saatlerce omzunuz da uyuyabilirler! Hadi neden duruyorsunuz, karşılıklı verseniz artık sevginizi?

Kahkül ve saç konusuna girmeyecektim ama dayanamıyorum, lanet olsun. Özel kadınlar o kadar tatlı ki! Çocuklarmış gibi saatlerce saçlarını sevebilirsiniz, hoşuna gideceklerine emin olabilirsiniz. Hatta o sırada ev sıcacık ve yatar pozisyondaysalar, sonucu gene kedilerin yapacağıyla aynı olacak. (Aniden tırnakta geçirebilir..) Öyle olursa yüzüne yavaş yavaş yaklaşarak saç diplerinden öpebilirsiniz, böylece özel kokusunun daha fazla artmasına sebep olup sevgi patlaması yaşabilirsiniz. Sonra bitirici darbe kahküllerinden öpüp onu uyutabilirsiniz. :( Minik suratlarının, bedenlerinin en tepesinde bulunan kahkülleri dağıtıp onu gıcık edip sonrada güzelce düzeltebilirsiniz. Onları kaldırıp alnına minik öpücüklerde kondurulabilir? Kahküllerine sıkıca sarılıp suyunu çıkartabilirsiniz. Hatta kahküllerini çilekli pudinge batırıp!! Tamam tamam konuyu bozmuyorum sustum.

Saçlarının yanından kulakları hafifçe görünen tatlı özel kadınlar çok hoş değiller mi?

Aslına bakarsanız özel kadınları anlatmak bu kadar kolay ve kısa olamaz. Her konu için ayrı sayfalarca bölümler açmak gerekli. Ben sadece başlangıç olmak istedim..

Özel kadınların herkes olamayacağı gerçeğini hatırlatmakta fayda var. Onlara değer verin. Zaten kimin özel kadın grubunda olduğunu, olabileceğini az çok biliyorsunuz Elbette sizin yerinize başkalarıyla takılan, sizi aldatan kişiler değil? Söylemem gerekli değildir herhalde..
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9