Herkes İçini Dökebilir / Yorum Atalım / Bireysel Duvarın Saydamlığı

| On
Pazar, Nisan 10, 2016


Aklımda ilginç bir şey var, tutar mı veya yazan olur mu bilmiyorum.

İnsanlar duygularını, üzüntülerini, kötü veya iyi hislerini kendi içini dökercesine bu postun altına yorum olarak atabilir. Ama burada önemli ve işi güzel yapacak olan his, çok uzun yazmadan yapılacak yorumlar olarak görüyorum. Düşündüğümüzde aklımıza ilk gelen, bizi üzen veya mutlu eden, şey nedir? Bunu yorum atarak paylaşabiliriz.

Diğer güzel yanıysa kayıtltı (isimli) olarak atmak zorunda değilsiniz. Böyle bir zorunlulukta yok. Herkesin fikirlerini düşüncelerini oynaylayıp paylaşacağım ve onlardan birine yorum atan olursa izin vermeyeceğim. Herkesin bireysel olarak yaşadığı, düşündüğü olayların toplumsal olarak görülmüşcesine paylaşılmasını istiyorum. Bireysel duvarların saydam olması gibi.

Kimsenin kimseye karışamadığı ama herkesin herşeyi gördüğü kendine göre dersler çıkarabileceği hayatlar. Düşünceler. Belkide yaşadığı benzer hisler..
1 yorum on "Herkes İçini Dökebilir / Yorum Atalım / Bireysel Duvarın Saydamlığı"
  1. Ben herkesin tek tip olumasından ve birbirleriyle marka yarışlarına girmelerinden çok sıkıldım. Sosyal medyalara atılan fotoğrafların hep Özçekim olması, yiyecek içecek paylaşılması gibi benim saçma bulduğum ve çok rahatsız olduğum durumlar var. Bi kaç kez bu düşüncelerimi dile getirdim ancak linç yedim nshvkwlclf Herkesin gösteriş yolunda olması beni üzüyor malesed toplum daha yararlı şeylere uğraşsa keşke... Bu arada fikrin çok güzelmiş gerçekten beğendim umarım katılan olur *w*

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9