Bir Çok Hem Cinsimden Nefret Ediyorum

| On
Cumartesi, Eylül 19, 2015


Aslında bakıcak olursak cevabı çok basit. Tamamen görgüsüzlük ve kızları potansiyel bir yemek gibi görmelerinden ötürü. Bir çok erkek arkadaşım, çevrem ve sadece erkeklerden oluşan forumlarda yaptığım gözlemlerde ciddi şekilde türkiyede yaşayan %80'lik erkek kısmının dünya ortalaması genelinde geride kaldığını görüyorum.

Öyle bir duruma gelmişki olay, 25 yaşında olup o zamana kadar bir iki kız arkadaşı bile olmamış erkekler var ülkemizde. Bunu farklı yorumlamayın lütfen. Çünkü bir cinsiyette olan kişi uzun yıllar boyunca farklı cinseyette olan bir insanla etkileşim ve iletişim içine girmesse o yönde kendisi geliştiremez. Mesela piano çalmadan pianoyla etkileşimde olmadan piano çalabilir veya anlayabilirmisiniz? Hayır. İşte tam burada başlıyor olay. Hiç bir bayanla iletişimde olmadığı için onu bir obje veya onunla iletişim haline girdiğinde ne yapacağını bilemez hale geliyor. Olay sadece bununlada kalmıyor, keşke herkes utangaç ve çekingen olsa. Birde bunun abazan dediğimiz sapık olan taraflı insan modelleride var.

Ya gerçekten anlamıyorum, forumda okuyorum. Bir kişi; üniversiteye başlayacağım kaç kız vardır hepsi benim mi falan diye konu açıyor ya? İnsanların cevapları dahada iğrenç vaziyette. Yok 20 kız varsa onu böl şu kadarı senin bu kadarı senin. Arkadaşlar; birine aşık oldum ama sevgilisi varmış ne yapacağım. Cevaplar nasıl? Parmağında yüzük yoksa nişanlı falan değildir başarabilirsin senindir o istediğini yapabilirsin falan. Arkadaş ne oluyoruz? Hiç birinizin akrabası kardeşi bilmemnesi böyle ortamlarda değil mi. Hiç birinizin arkadaşının sevgilisi falanda mı okumuyor gezmiyor sokaklarda "hadi sizin yok"? Cidden ben böyle şeyler okudukça çıldırma noktasına geliyorum. Hatta geldim, benim insanım neden böyle. Sokakta olan, okulda olan, markette olan her karşı cins potansiyel objen, kölen, direk olarak sevgilin olabilecek birey mi, nasıl bir zihniyettir bu. Olaylar troll falan değil onada emin olabilirsiniz. Abarttığımı falanda düşünmüyorum. Çünkü bunlar sadece basit anlattığım şeyler, düşünün parmağındaki yüzüğe kadar varmı yok mu bak denecek kadar garip garip fikirler ortaya atılarak cevaplanıyor.

İnsan önce kendisini koyar yerine işte. Neden çünkü koyamıyor. Olmamış, açılamamışta zamanında.. Ama gördüğü her kıza sulanabilir, yazabilir, yapışabilir çünkü onların gördüğü her bayan potansiyel olarak onun, onların. Cidden efsane bir nesil yetişti ülkede. Şu ülke cidden 90'lardan sonra çok sağlam bozdu. Hayır hal böyle oldukça insan sevdiğine, eşine dostuna kardeşine güvenmemezlik değil de milletin davranışlarından korkar hale geliyor. Bugün bu ülkede hangi bayanlar hangi zorluklarla başlarına neler geldi neler yaşadılarda biliyoruz. Halimiz iyi ve düzgün olur umarım.

Bu tür insanlar yüzünden ben sanki yobazlaşıyorum gibi hissetmeye başlıyorum.....
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9