Yesstyle - Asyalı Ürünler Satan Bu Alışveriş Sitesindeki Fırsatı Kaçırmayın (31 Ağustosa Kadar)

| On
Perşembe, Ağustos 15, 2013

Bir değil, iki değil ttttt taaam üç hediye bizden.. Diye hahaha saçma bir türkçe reklam kampanyası gibi gireyim cümlelerime dedim. :D İşin aslı böyle değil tabi bu reklam için onlardan parada almıyorum, amacım reklam değil zaten sizlere yardım etmek.

Yesstyle çok ünlü bir alışveriş sitesidir (Giyim, Aksesuar vs) Çoğunlukla Asya fanları için ürünler bulunmakta ama biraz kargo fiyatı pahallıydı. Bugünlerde bir indirim başlatmış, diyorlarki ne kadar alışveriş yaparsanız yapın kargosu bizden! Daha önce siteden çanta almıştım, o yüzden güvenilirlik konusunda hiç sıkıntınız olmasın zaten özel kargoyla attıkları için pahallı kargosu 30-40tl falan kargoya vermiştim hala içime oturmuş durumda.. Ama böyle bir fırsat varken kaçırmayın derim. Yanlız alışveriş yapabilmeniz için kredi kartınızın olması gerek, veya ailenizin fark etmez benimde kartım yok. Ama kapıda ödeme gibi şeyler yok.. Siteye ulaşmak için Tık (Unutmayın 31 Ağustos son gün)


Bende bir ürün alacaktım ama bedeni kalmamış şuanda herkes saldırıyor galiba yazda bitiyor diye ürünler içindede indirimler var :( Biraz moralim bozuldu o yüzden ama takipteyim.. Yada olmassa bunu alıcam 30$'dan 15$ fiyatına düşmüş, güzel mi sizce? Yorum atabilirsiniz. :" Hepinize iyi alışverişler kargomuz bedava!



Kesin alıcam sanırım bunu yaa kışa hazırlık uzun kollu bişeylerim olsun Japon Styruuuuuu.
87 yorum on "Yesstyle - Asyalı Ürünler Satan Bu Alışveriş Sitesindeki Fırsatı Kaçırmayın (31 Ağustosa Kadar)"
  1. sen erkek misin yoksa bilerek mi erkek kiyafeti alyon

    YanıtlaSil
  2. gümrük ve vergi işlemleri hakkında bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var, ne hakkında bilgi almak istiyorsanız sorabilirsiniz yardımcı olurum.

      Sil
  3. gümrükde ek ücret alınıyor mu yoksa kargo içerisinde mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerisindeydi ama şuanda bu kampanya yok ne yazikki.. >_<

      Sil
  4. sitede "All orders of $25 or more are eligible for FREE Shipping to Turkey" yazıyor sanırım kampanya devam ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh halde hala devam ediyor. 25$ üstü alışverişlerinde kargo bedava..

      Sil
  5. Ben yesstyle sayfasından alışveriş yapmak istiyorum ama güvenemiyorum.bu sayfada ebay da olduğu gibi kişiler de satış yapıyor mu yoksa sadece iyi mağazalar mı satış yapıyor? Cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki sitedende sürekli alışverişlerim oldu, ebaydan daha güvenilir öyle diyeyim çünkü hepsi yesstyle şirketi bünyesindeler yani sürekli stock takibi alının yollanması falan hep mesajlanıyor. Rahatlıkla yapabilirsiniz.

      Sil
  6. kargonun ulaşma süresi 7-21 gün verilmiş sizinki kaç günde geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldığım ürün stockta yoktu stock bekledim alırken olmadığıda yazıyordu yani kendim kaşındım biraz 15 gün falan stock bekledim. Yaklaşık 10 gündede geldi. UPS ile gelmişti bana.

      Sil
  7. Acaba kredi kartiyla işlem nasıl oluyor. Direk alabiliyor muyuz yoksa paypal mastercard felan lazım mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kredi kartı / paypal ile yapabilirsiniz yurt dışı açık bir kartınızla...

      Sil
  8. Ininal kartla alışveriş yapılıyor mu peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba innial kart bildiğim kadarıyla ülke içinde geçerli olan bir durum, yurt dışı alışverişinde geçerli olacağını zannetmiyorum ancak üye olup deneme yapıp buradan yazarsanız hepimiz bilgilenmiş oluruz.

      Sil
  9. İyi günler, ben de yesstyle'dan dün sipariş verdim. Free shipping olduğunda gümrük vergisi ücreti veya yurt içi herhangi bir kargo parası alıyorlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba iyi günler, free shipping olayı vergi değildir. Ücretsiz kargodur. Aldığınız ürün veya ürünlerin toplam fiyatı 150Euro'dan az ise herhangi bir vergi ödemeden evinize hemen gelecektir.

      Sil
  10. Merhaba,
    Kargolanan ürünlerin 7-21 gün içerisinde ulaşacağı söylenmiş. Fakat Standart Free Shipping olduğunda PTT aracalığı ile gönderilip ayrıca tracking code vermeyebilirlermiş ve hatta eve değil postaneye de bırakılabilirmiş. Express olduğunda UPS gibi kargo şirketleri aracılığıyla gönderiliyormuş. Sizinkisi Express olduğu için mi UPS ile 10 günde geldi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet söyledikleri doğru, normal posta ile alırsanız çok ucuza gelir ancak her üründe normal posta seçeneği benim zamanımda yoktu mecburen o posta türüyle almıştım (veya aldığım üründe yoktu) Normal posta PTT ile gönderilir ve 30 iş gününe kadar gelme süresi vardır. Ancak hızlı posta ile alırsanız daha çabuk ve iyi bir posta firmasıyla gelir.

      Sil
    2. Anladım. Maalesef daha önce shipping bölümünü okumadığım ve bunları bilmediğim için standart seçeneğini seçmiştim. Neyse çok teşekkür ederim :)

      Sil
    3. Rica ederim olsun bunların hepsi bizlere ders oluyor :" Umarım sağ salim ulaşır elinize..

      Sil
  11. merhaba ben mezunıyet için yesstyle dan kıyafet almayı düşünüyorum.ekspress kargoyla 3 ile 5 gün demişler ama yanlış anlamadıysam size 10 günde gelmiş (balo 5 hazıran da ). gümrükten geçerken ekstra para aldılar mı?ayrıca kredi kartınız ekstra para aldılar mı(kıyafetın ve kargo ucretının dışında).hemen cevaplarsanız memnun kalırım.teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çok kargo seçeneği var sizinki hangisi bilemediğim için birşey diyemiyorum.. Hangi tür kargo ile aldınız? Aldığınız kıyafetin fiyatı nedir? 150£'ya kadar (dolar değil euro) herhangi bir vergi parası alınmaz. Verdiğiniz para dışında da para kesimi olmaz. Umarım yardımcı olmuşumdur..

      Sil
  12. merhaba,öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.ben daha kıyafeti almadım.kıyafetin fiyatları en fazla 200 tl(site kendisi tl cinsine çeviriyor) ayakkabıda 120 tl ( toplam 100 £civarı ediyor). türkiye için 2 tür kargo görünüyor(ekspress ve standart). ekspress için 3-5 gün gözüküyor.anladığım kadarıyla elbiselerin stok durumu yok 7 ile 14 güne getirilip bana kargoyla göndericekler 1 ayı bulur mu bundan endişeliyim ona göre alıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba 450tl tutmadığı sürece herhangi bir vergi ödemeyeceksiniz. 450tl'yi aşarsada giyim sektöründe %90 olarak 15-50tl arasında bir vergi alınıyor. Aldığınız ürün elektronik olmadığı sürece meraklanmayın ciddi bir vergisi yok. Ekspress kargo ile aldığınızda stockta bulunuyorsa ürününüz 10 günden geç gelmez. Hızlı posta dahiline giriyor. 2 gün içinde yollayıp hemen hava kargosuyla ülkemize giriş yapar zaten size ürün takip kodu da verecekler giriş yaptığında 1-2 gün ülkemizin tembelliğinden geç gelir endişe duyarsanız gelen kargo firmasını telefonla arayıp sizde hemen alabilirsiniz. Stock sorunu yoksa kesinilkle 1 ay sürmez. Ben teşekkür ederim.

      Sil
  13. çok teşekkür ederim ,çok yardımcı oldunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim umarım sorunsuz halledersiniz.

      Sil
  14. merhaba, ben sipariş vericem sanal kart çıkardım ve yurtdışına açık ama kartımın numarısına geçersiz diyor defalarca kontrol ettim bir aksilik yok gibi görünüyor ama olmuyor acaba gözden kaçırdığım bir şey mi var ? yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sanal kartınızın tam olarak yurt dışına açık ve içerisinde para olduğuna eminmisiniz? Denemenizi tekrar yapın ancak gene olmuyorsa telefonla bankanızı arayarak bilgi almanızı önerebilirim..

      Sil
    2. evet kontrol ettim acaba sipariş vermeden önce siteden yapılan herhangi bir işlem var mı ?

      Sil
    3. kartlarda sorun olmadığını zannediyorum çünkü birkaç tane denedim ve yurtdışına açıklar sanırım sitede bir şey atladım diye zannediyorum siz sipariş verirken kartla ilgili bir şey yaptınız mı

      Sil
    4. Hayır yurtdışından birçok siteden bir çok kez alışveriş yaptım kartınız visa olup yurt dışına açık olduğunda hiç bir sorun yaşamazsınız. Bankayı arayıp öğrenin derim önceden yaptığınız işlemlerde yurt dışındamıydı?

      Sil
    5. yurt dışına değildi ama yurtdışına açık görünüyor ben dediğiniz gibi bankayı arayıp bilgi alırım yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

      Sil
    6. Bence tamamen bununla alakalı yurt dışı problemi olabilir kartın mutlaka görüşün. Umarım halledebilirsiniz.

      Sil
  15. merhaba öncelikle blogunuz için çok teşekkür ederim. benim paypal hesabım var paypal ile ödeme şeklini şeçince 'PayPal şu ​​anda sipariş için geçerli Ödeme Şekli değildir.' diye bir yazı çıkıyor anlamadım birtürlü çözemedim acaba sizin bir bilginiz var mı ? şimdiden çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu şuan o siteyle paypal arasında oluşan bir durumdan ötürü oluşmuştur. İsterseniz yesstyle danışmasına mail atıp bunun ne kadar süreceğini sorun mutlaka size geri döneceklerdir. Ara ara sitelerde bu tarz sorunlar çıkabiliyor.

      Sil
    2. peki bu sorunlar daha öncede oldu ve giderildi mi ? yani kalıcı olmaz değil mi ? cevabınız için çok teşekkür ederim.

      Sil
    3. Başka bir sitede yaşamıştım bir süre sonra düzelir mutlaka. İsterseniz dediğim gibi mail atıp hemde hatayıda bildirmiş olursunuz onlara.

      Sil
    4. peki öyle yaparım çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

      Sil
    5. dediğiniz gibi sordum bana kredi kartı kabul edildiğini söylediler paypal hakkında bir bilgi verilmedi sanırım artık geçerli değil

      Sil
    6. Bana kalkacak olması garip geldi mutlaka geri gelecektir bence..

      Sil
  16. Umarim oyle olur cunku paypal olmadan alamiyorum :)

    YanıtlaSil
  17. öncelikle merhaba. benim bir sorum olucak. para birimi ile ilgili sorunları nasıl hallediyoruz, yani para birimi felan nasıl ve nereden seçiliyor ? bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, para birimi olayını kart kendi hallediyor dolar fiyatına bakıyorsunuz siz ona göre alıyorsunuz aldığınızda kendi hallediyor, seçme durumu yok yani..

      Sil
  18. neden yaptığım yorum yayınlanmadı kötü diye mi ? ne yani aldım ve insanları bilgilendiriyorum herkesin kazık yemesi hoşuna mı gidiyor mallar kalitesiz herkes fikrini paylaşıyor bu da benim fikrim neden paylaşılmıyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda başka site önerdiğiniz için yayınlanmadı. Ben burada herşeyi tarafsızça paylaşıyorum..O siteden bir parada almıyorum sonuçta değil mi..

      Sil
  19. Merhaba ben de bir şeyi merak ediyorum kıyafet alırken bedende sorun yaşadın mı ? bazı tişörtlerin altına yapılan yorumda biraz küçük geldiği felan söylenmiş de. aldığın üründe beden değişimi oluyor mu yani mesela burada l alıyorsan oradan xl almak gibi bir şey bende alıcam çünkü bir kaç tişört de onun için soruyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, daha önce yaptığım alışverişte hiç yaşamadım. Ancak tam olarak ölçülerine ve kendi ölçülerine bakarak almanı tavsiye ederim. Yapsalar dahi pek kolay olmayacaktır. Ürünler sana gelecek, sonra olmayanları onlara geri kargolayacaksın sonra onlar tekrar atacak kargo ücreti vs eklenebilir ve cidden iş zahmete girer o yüzden sana daha iyi tavsiyem, ilk önce 1 tane al ve onu dene olursa devam et derim.

      Sil
    2. Yanıtım için çok teşekkürlerr.^.^ her şekilde denemem lazım gerekecek. yılbaşı indirimleri yılbaşından sonra da devam etse de sevinsek bari. neyse tekrardan teşekkürler :)

      Sil
    3. Rica ederim ne demek.. :)

      Sil
  20. Merhaba, alırken aliexpressteki gibi kullanıcı yorumları önemli oluyor mu yoksa daha güvenli mi? sanırım al de ki gibi resimler yok yorumlarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada ebay veya aliexpress gibi birçok satıcı yok. Yani her ürün yessstyle firmasına ait gibi düşünebilirsiniz.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Ürünlerin çoğu orjinal diyebilirim hepsi marka yani hiç teşhir/pazar ürünü gibi ürün mevcut değil.

      Sil
  21. Merhaba ben ürünün gelip gelmediğini ya da şu an nerede olduğunu ne zamana geleceğini merak ediyorum nasıl öğrenebilirim yanıtlarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ürününüzü gönderdiler mi? Size mailde de yollamış olmaları lazım rakamları takip için "tracking number" olarak geçer o numaraları ups ile attıysalar ups sitesinden takipten bakabilirsiniz veya ptt ile mi aldınız hangi posta türüyle aldınız?

      Sil
  22. Bana verdikleri order number aynı şey mi oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Order number olmayabilir görmeden tam net birşey diyemedim hatalı olmasın. Eğer yardımcı olmamı isterseniz cutemelonism@gmail.com adresine ekranın görüntüsünü veya order number filan ne varsa atın tam size birşey demeye çalışayım burdan atmayın sıkıntı olabilir.

      Sil
  23. ya size bişey sormak istiyorm yesstyle sitesinden bende alışveriş yapmak istiyorum ama kargo olayını pek anlamadım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tam olarak sorunuzu sorarsanız yardım etmeye çalışayım.

      Sil
    2. alışverişi yaptıktan sonra kargoya verdik ondan sonra ne zaman geleceğini nasıl öğrenebiliriz. adrese teslimmi oluyor yoksa kargodan biz mi alıyoruz

      Sil
    3. Adres teslim tabiki ancak "tracking" olan seçenekliyi seçin ki postanızı takip edebilin. Ortalama 2 hafta içerisinde gelir.

      Sil
  24. çok teşekkürler :) bir de aklıma takılan birşey daha vardı onuda sormak istiyorum gümrüğe takılma sorunu varmı ne kadarlık alışveriş yapabiliriz takılmaması için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek şuan 75Euro'ya kadar yaptığınız ücretlerde vergiye tutulmazsınız. Yani yaklaşık olarak 250TL.

      Sil
    2. çok teşekkür ederim ☺️☺️

      Sil
  25. Sizden birşey rica edebilir miyim? :)) yesstyledan yaptıgınız alışverişin adımlarını sırayla anlatabilir misiniz ya ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok önce yaptığım için gerçekten tam olarak hatırlayamıyorum :(

      Sil
    2. peki yinede teşekkür ederim ☺️

      Sil
  26. american express i mi işaretlemeliyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka ne seçenekler var tam olarak hatırlamıyorum epey oldu.

      Sil
  27. Merhabalar, bende yesstyle sitesine girip alışveriş yapmak istedim. Sipariş kısmına gelince ne varsa formunu dolduruyorum ama bankamatik kartım (Visa electron) olduğu için geçersiz diye bana kupon kodu gelmedi. İşte orası takıldım, kaldım defalarca.. Alamadığım için de üzüldüm. Gerçi benim de Paypal kartım olmadığı için alamıyorum.. Taa bu Mart'a kadar beklememiz mi gerek Paypal için? Çünkü bazı yorumlara baksam da hep kredi kartından bahsediyorlar.. Yanlış mıyım? Nerden kaynaklanıyorlar? Bilginiz var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;
      Kartınız banka kartı mı? Yoksa bildiğimiz kredi kartı mı? Eğer ödemenizi direkt olarak kart numarası girip yapıyorsanız ve banka kartıysa yurt dışı alışverişinizde bu sorunu yaşayabilirsiniz. Bunun için sanal kart almanız gerekiyor. Ancak siz ödemenizi kredi kartı üzerinden paypal ile yapıyorsanız ne yazikki evet paypal kapandığı için alışverişinizi gerçekleştiremiyorsunuz.

      Sil
  28. Merhaba ya ben teknoloji konusunda özellikle internet alışverişi konusunda biraz gerizekalıyım.Daha önce hiç alışveriş yapmadım ve kredi kartım yok ama yesstyle dan yapmak istiyorum. Siz acaba bana baya ayrıntılı bir şekilde nasıl alışveriş yaparım ve nasıl öderim anlatabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, şuanda ülkemizde paypal kapalı olduğu için direkt kredi kartı ödemesi dışında western union ile eft yoluyla yapma şansınız var ama bu biraz zor. Bu yüzden kredi kartı direkt girişiyle yapabilirsiniz. Bir çok yöntem paypalın ülkemizde yasaklanmasıyla kalktı... Belki aile bireylerinizin varsa onunlada yapabilirsiniz?

      Sil
  29. Merhabalar ben de bir cüzdana aşık oldum ama bir türlü siteden alışverişi yapamıyorum yardımcı olur musunuz ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, şuanda paypal ülkemize kapalı olduğu için ancak kredi kartıyla alma şansınız mevcut..

      Sil
  30. Merhaba siteden kozmetik alışverişi yapmak istiyorum ancak yurtdışı kozmetik yasağı var acaba gümrükte takılır mı ? Teşekkürler şimdiden��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük olasılıkla takılacaktır. Deneme ürünleri alırsanız takılmıyor.

      Sil
  31. Merhaba.Türkiye'de hangi kargo ile teslimat yapılıyor acaba? PTT mı UPS mı? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  32. Yesstyle dan birkac tane tisort aldim diyelim gumrukte kalirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir zaman giyim ürünleri gümrükte kalmaz (kolilerce almadığınız sürece) en kötü gümrük fiyatı aşıldıysa vergiye tutulursunuz ona göre posta görevlisi sizden ekstra para alır.

      Sil
  33. Merhabalar ben yesstyle bazi cilt bakım ürünü almak istiyorum 270lira tutuyor acaba gümrüğe takılır mı birde gümrük ücreti oduyormuyuz şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, gümrüğe takılır vergi ödersiniz muhtemelen ama bildirilir size yani haberiniz olur.

      Sil
  34. Merhaba ben 240 tl civarında kıyafet, kozmetik ve cilt bakım olmak üzere karışık bir alışveriş yaptım. Ardından unuttuğum için 130 tl civarında (kargo ücreti ile birlikte) tek parçalık bir kıyafet alışverişi yaptım. Gümrük ücretlerini hiç göz önünde bulundurmamıştım çok öder miyim? İkisi de sipariş verdiğim tarihten iki gün sonra kargolandı ama gümrüğe takılır mı bilmiyorum. Takılırsa nasıl haberim olacak bilgim de yok. Takip kodu gibi bir şey de yok ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla ödeyeceğinizi sanmıyorum fakat kargonuzda takip olmadığına emin misiniz? Yoksa daha yollamadılar mı.

      Sil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9