Infinite Stratos (Anime Tanıtımı)

| On
Pazar, Temmuz 14, 2013

Tür:  Aksiyon, Komedi, Mecha, Harem, Ecchi
Yönetmen: Yasuhito Kikuchi
Yazar: Fukihiko Shimo
Şirket: Sentai Filmworks, TBS
Bölüm Saysı: 12
Puanım: 10/7

Evett artık animelerimde kendi puanlamamıda yapıyorum düşük puanlı bir başlangıç oldu... Bu animenin giflerini görerek başladım herşeye. Çok fazla vaktiniz varsa izleyin ama daha önemli işleriniz varsa ilk onları tercih edin, pek birşey kaçımıyorsunuz özellikle kızlar için çünkü içinde Harem ve Ecchi etkileri bol bol var fazla ileride olmasa da..

Animenin başlangıcı çok iddialı, bende o yüzden sitelerden az puan almış ve kapatmayı düşünmüş olmama rağmen devam ettim ilk bölüm öyle olunca amaaaan neyse izleyelim moduna girdim, öylede çok pişman değilim merak etmeyin berbat değil zaten çok uzunda değil. :P Olay ne dersek dünyada savaşlar artık robot çağına geçmeye yakınken IS diye bir sistem çıkıyor ama ne garip ki bu makinaları sadece kızlar kullanabiliyor, tesadüfen animede olan tek erkeğimiz bu robotlardan biriyle temasa geçiyor ve onunda kullanabileceğini anlılyorlar. İstisna da olsa bir tanecik erkek de bu robotları kullanma hakkı alarak IS robotlarını kullanan öğrenen insanların olduğu eğitmenlerin ders verdiği özel bir okula gidiyorlar. Böyle başlayınca ben çok güzel kurgular çıkabilir diye düşünüyordum ama aldığı kötü puanların doğruluğu kanıtlar bir şekilde tek düze bir hal almış ve 5. bölüme kadar hala herşeyin aynı olduğu bir durumdaydı =_= Birde nerdeyse her bölümde sınıfa bir yeni öğrenci geliyor. Ah birde işin diğer ilginç kısmı bu animeyi avrupa ülkelerinden birinde otursam izlemezdim veya özellikle ingilterede olsam.. Bayağı ingiltereyi ezmişler, ülkeler arasındaki kişileri sevmeyen bir yazar heralde emin olamadım. Yemeklerini ezmesi, tartışmalarda ülkeye laf atması gibi şeyler sık sık oldu şaşırdım. o.o Ayrıca animeye biraz renk katsın diye sürekli getirdiği karakterlerde birşeyler oluyor işte çocukluk arkadaşı çıkması gibi veya erkek diye gelip kız çıkması gibi.. (Biraz spoiler oldu ama kızmak yok.)
Dediğim gibi Ecchi ve harem olayı çok fazla var tek erkek olduğu için okulda tüm kızlar ona hasta, her yerden bir kız çıkıyor. Biraz garibime giden diğer şeyler ise çocuğun çok fazla odun olması -kendimi odun sanardım da yok ben böyle değilim ya!- Diğeri ise kızların sürekli kavga edip (çocuk için) sonradan hiç birşey olmamış gibi davranıp dost olmaları sonra gene kavga etmeleri falan kurguda mantıksızlık gibi geldi bana Animelerde genelde çok iyi kurgu ve şaşırtan şeyleri bekliyorum da ben... Animenin başında robotlarla ilgili şeyler olduğunu söylemiştim ama 8. bölümden sonra anime tamamen aşk ve harem olayına dönüyor, son bölümde tekrar robotların olduğu hissettiriyor... Biraz yazarın bana ilgiyi farklı yere kaydırdığı tutmadığı için o yollara başvurduğunu düşündürdü ama bilemiyorum.. Ek olarak çocuğun ablası çok ünlü IS savaşçılarından ve eğitmen onunla ilgilide bayağı olay var. Yakında 2. sezonunu çıkartmaya karar vermişler belki izlerim 2 karakter daha eklenecekmiş.. Teaserı da gelmiş onun,


Sezon 2'nin tanıtım videosudur bu unutmayın karışıklık olmasın.. İyi seyirler!!
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9