Bazen.. Sadece Saatlerce Düşünmek

| On
Pazar, Aralık 09, 2012

Bazen oturup saatlerce düşünüp hiç kimseyle konuşmak istemediğimiz zamanlar olur hepimizin, bu sadece bana mı oluyor, hep ben mi üzülüyorum, hep ben mi hayallere kapılıyorum ? Dediğimizde oluyordur kesin.. Bunun cevabı tabikide kocaman bir "Hayır" insan hayatını devam ettirdiği sürece bu hep olacak ve olmasıda gereklidir.. Öyle şeyler düşünüp hiç tahmin etmeyeceğimiz sonuçlar alırız ki, kimi zaman karışımızdakini bilmeden, düşünmedende bu kadar basit bir şekilde kızıp sonra kendimiz üzülürüz, bunu yazmamın sebebi böyle birşey yaşamış olmam değil açıkcası sadece içimden geldiği için yazdım (Gene slow müzik açtımda düşünceye daldım diyemiyorum da..) Çok fazla derine inmek istemesemde heralde bu insanın kendisini oluşturan şeylerin başında geliyor, ama neden böyleyiz demedende duramıyorum ben, belki hayvanlar da böyledir ? Sonuçta onlar bile tepki verirler, ama neden bizim gibi vermezler, bizim gibi olmazlar diye sorarsam konudan çok ayrılmış olacağım uzatmayayım..

Sizin için birşey paylaşmak istedim çok ama çok fazla slow müzik dinleyen birisiyimdir tek tek oturup paylaşsam aslında yüzlerce şarkı paylaşırımda bugün kendimi bir ara ders çalışırken böyle tamamen uzaklaşmak istediğimi ve saatlerce oturup hayallerimi, hayatımı, neler yaptığımı düşünmek istedim... Sonra ne olacağım ? Nereye geleceğim ? Çevrem Ne Olacak ? Yanımdakiler İçin Ne Yaptım ? soruları geldi düşüncelerimin peşinden.. Bazen diyorum depresif birisimiyim acaba, ama dışarıda çok eğlenceli espiri yapan yeri geldiğindede çok sinirli birisi olduğumuda biliyorum heralde yanlız kalınca birazda kendi başıma bırakılırsam birde slow birşeyler duydummu CuteMelon oluyor depresif... Neyse sadece içimden geldi birşeyler yazmak istedim böyle.. Kendimi böyle depresif görmeyide hiç sevmiyorum insanlardan çok farklıymışım gibi geliyor bu seferde.

Ek olarak asla ama asla birşeyler yapmak istediğinizde en yakınınızdaki kişi bile buna engel oluyorsa ondan derhal uzaklaşın şuanda mantıksız geliyorsa bile ileride biraz daha büyüyünce hayatta kendi başınıza birşeyler yapmanız gerektğinizde < veya bu zorunlu hale geldiğinde > çok net şekilde anlayacaksınız ki sizi mutlu etmeyen şeylerle uğraşmanın ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu..  Her zaman hayatta mutlu olmak için sizin gibi olanları yanınızda bulundurun benden küçük bir tavsiye.. ^^ Şimdi paylaşmak istediğim şeye geleyim, ben pianoyu çok severim ayrıca Asya eski müziklerinide bunların birleşimi olan bir şarkı bulmuştum bugün gerçekten çok hoşuma gitti, bazı şeyleri düşünmek istediğinizde kendinizi yanlız ve üzgün hissettiğinizde ama düşünmeyi asla bırakmam bunlar beni mutlu ediyor onlarsız asla diyorsanız bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ediyorum...
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9