Cadılar Bayramında: Keiō Hattında Joker Kıyafetli Kişi Metroyu Ateşe Verdi

| On
Pazartesi, Kasım 01, 2021

Joker kıyafeti giyinmiş bir adam Keiō (Tokyo) Tren İstasyonunda 17 kişiyi yaralayıp metroyu ateşe verdi. Yakalandıktan sonra idam edilmek istediğini söyledi.

Saldırganın 24 yaşındaki Kyota Hattori olduğu tespit edildi. Görgü tanıkları saldırganın 10 kişiyi bıçakla yaraladığını ve 7 kişinin de alevler sonucunda yaralandığını söyledi. Yaralılardan bir kişinin 70 yaşında olduğu ve bıçak darbesinin göğsüne geldiği bildirildi.

Japonya'nın işlek istasyonlarından biri olan Keiō ekspress hattında meydana gelen saldırıda hidroklorik asit kullanıldığı da söylenenler arasında.

Tokyo İtfaiyesi: Saldırının özellikle Cadılar bayramına denk getirilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Hattori hakkında soruşturma başlatıldı.

Yolcular saldırganın görüntü ve hareket olarak Jokere benzediğini saldırırken hiçbir duygu ifadesi bulunmadan gerçekleştirdiğini söyledi. 

Hattori'nin ilk ifadeleri; "Kızartma yağını döktüm. İyi yanmadığını fark ettiğimde yanımda getirdiğim 2 litrelik şişeye koyduğum benzini kullandım." Polisler Hattori'nin Haziran ayından beri birçok kişiyi öldürme arzusunda olduğunu ve öldüremediği için pişmanlık duyduğunu aktardı.

Ulaştırma bakanlığı istasyonlarda çıkan bu olaylar için yeni bir nesne tespit etme sistemi geliştirdiklerini açıkladı.



İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9