Hasta:1

| On
Çarşamba, Şubat 07, 2018

Otururken izlendiğimi biliyorum. Halbuki sadece saksılarla dolu beyaz bir odada yanlız başıma camdan dışarıyı izlemek istiyordum. Yapmak istediklerimi yapmak için değil de bir inatmış gibi bakıyorlardı. Arkamdaki kapının önünde üç kişinin beni izlediğini, hangi şekilde durduklarına kadar biliyorum. Kendi yarattıkları dünyada, sadece kendi doğrularının olduğunu sanıyorlar ya işte. Bu odanın çok daha beyaz olması gerekmez miydi. Yerdeki fayansların arasındaki gri çimento izleri beni çok fazla sinir ediyor. Herşey bu kadar beyaz ve parlak olabilecekken neden inatla zıtlığını vurgulamak zorundaydı ki? Üç çok bilmiş kapının kenarından sadece kafaları görünecek şekilde izliyor ne komik.

Saksılarda sadece kaktüslerin olmasını istiyorum. Yeşil içinden beyazlığın çıkabileceği tek bitki kaktüsü düşünebildim. Hiç değilse iğneleri beyaz. Sessizce durmanın verdiği rahatlıkla camdan gördüğüm herşeye hakim olmak istiyorum. Rüzgarın perdeyi yavaşça sallaması, güneşin tüm parlaklığıyla ışıldaması, sokakta insanların bağırarak konuşması ve kaldırımlarda yanyana durarak işgal edip, arkasından gelenlere inatla yol vermeyen insanlara kadar herşeye hakim olmak istiyorum. Ayrıca artık siz, lütfen beni dinlemeyi bırakır mısınız. Arkamı döndüğümde iyi şeyler olmayacak. Üç kendini bilmez yüzünden, neden tehtidler savurmak zorundayım ki. Aklımdan geçenleri bırakıp odaklanmak istiyorum. Bu oturduğum yer ne kadar rahat. Çok fazla düşünen insanlar mı deli oluyor hep, olduğum yere ait hissedebilsem belkide hiç mutsuz olmayacağım. Yerdeki beyazlar içerisindeki fayansların arasındaki gri renk gibi olmaktır belkide yaptığım hata. Ama ben genede burada beyaz koltuğumda oturup sabırsızca kornaya basan taksi şöförünü izlemek istiyorum.

Biri bana artık bu dolabın içinde neden tek birşey olmadığını söylesin, hey! Sabahtan beri beni izliyorsunuz. Sessizliği oynamak istediğinizi biliyorum, durmayıp bana yardım etseydiniz herşey daha farklı olabilirdi. Buradan çıkıp kendi deliğime gittiğimde farklı birşey yaptığınızı sanacağınız o dakikalarınız olacak mı. Buna inanıyorsanız hemen oraya geri dönebilirim.

Bundan sonraki her yazı, bu seriden olan diğer yazının başlamasına sebep olacak.

İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9