Hislerinizi Dinleyin

| On
Pazartesi, Eylül 25, 2017

Bir kaç ay önce acayip şekilde daralıp bazı kötü hisler içine giriyordum. Tabi hiçbirinin birşeyle bağlantısı olduğunu düşünmeyip tamamen kafamda kurduğum olaylardan olduğunu düşünürken hislerim iki, üç gün aralıklarla gördüğüm mesaj veren rüyalara dönüşmeye başladı. Rüyalarımın hepsinde farklı ortamlar durumlar olsada bir konuyla ilgili bütünlük sağlıyordu. Beni korkutan ve çıkmazın içine sürükleyende buydu, belki olayları farklı şekilde görüyordum ama yaşadığım sonuç hep aynıydı. Kafamda çok büyüttüğümü düşünürken aynı zamanda hislerimden de bahsetmeye başladım. Kısa sürede olmasada -belki hislerimin bana karşı olan ısrarı sayesinde- aylar sonra, gördüğüm hissettiğim durumun olduğunu öğrendim. Çok garip değil mi?

Hislerimin iyi olduğunu hatta bazı duyularımın açık olduğunu düşünüyordum fakat bu kadar beklemezdim. Artık mesaj verdikleri seviyeye ulaşmıştı. His olgusunun kişiye verilmiş bir ödül olduğunu düşünüyorum. Eğer ki açık, yalansız ve gerçekleri söyleyen biri olursanız hayat size karşılığını veriyor. Kötü birşey yaşamassınız demiyorum. Fakat bir acı yaşayacaksanız bu en olgun karşılayabileceğiniz şekilde olabiliyor. İyiliğinizin karşılığı olsa gerek. Yaşadıklarınızı söylemekten çekinmeyin, hislerinize güvenmeyip ruhunuzun derinliklerine atıp size karşı kırılmasını sağlamayın, açık sözlü olup cümlelerin ağzınızdan birer birer çıkmasını sağlayın.

Daha iyi bir olmaya çalıştıkça sanki hisleriminde geri dönüş yaptığını fark ediyorum.
İyi olmak değişir. Sizin doğrularınız sizin iyiliğinizdir. Doğrularınızdan vazgeçip kendinizi bastırırsanız birçok şeyde sizi bastırır. Buradaki iyilik yardım etmek veya öldürmek değil.

Özellikle bir yıldır konuşulanların ne olacağını hissediyor gibiyim hatta bazen cümleleri tamamlaya başladım. Veya birşeyleri tahmin ederken çoğunlukla doğru biliyorum. Bazen bunuda bilirsem yok artık diyip bu sefer kendi algımı kapayıp sallama metoduna geçip bilememezlikten geliyorum. Böyle olması şimdilik daha iyi çünkü üst seviyesinin görmek istemediklerimi göstereceğini biliyorum.


İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9