Evliliğin Güzelliğini Bozuyorsunuz

| On
Cumartesi, Mayıs 13, 2017

Her geçen gün değişim ve medeniyet görüşleriyle evlilik, ilişki gibi kavramların niteliklerini bozuyoruz.

Evlilik nedir?
Aynı yuva altında tüm zorluklara karşı gelindiği gibi tüm mutluluklara da beraber gitmektir.

Eş nedir?
Yeri geldiğinde arkadaşın, ailen, minik kızın oğlun, dostundur. Tek kalıpta değil, beraber gittiğiniz yol arkadaşınızdır.

Minik bir çocuk gibi duygusal yük altında koynunuzda ağlayabilmeli, bunu yapmak istediğinde de en ufak çekinme duygusu hissetmemelidir.

Belkide yaptığınız tüm hataları fark ederek anne, baba gibi yönlendirecektir. Veya tüm maaşlarınızı ortaya koyup birer dost gibi ülker gezip yeni maceralara atılabileceğiniz mükemmel kuruma "evlilik-eş ilişkisi" diyebiliriz (?)

Tabii herşey göründüğü kadar saf ve temiz olamıyor. 'İnsanız' Ne oldu bize?
En ufak katlanma, saygı gösterme, alttan almak gibi tüm duygularımızı kaybettiğimiz 'dünya' yaratmaya başladık. Bunlarlada sınırlı değil, kimseye hesap vermek istemediğimiz herşeyimizi ortaya döktüğümüz, attığımız adımlara kadar "check" yaptığımız sanal dünyanın karakterleri olmaya başladık.

Aile kavramı etkilenen en büyük oluşum oldu. Eşimize saygımızı yitirdik. Hangi yılda yaşıyoruz çekemem deyip hasta olduğunda bile yanında oturup saatlerce izlemeye tahammül edemeyecek kıvama geldik.

 Devir değişti, herkes değişiyor diyerek teknolojinin lavraları olduk.

Aynı koltukta kıvrılıp onun kokusuyla uyumaktan bile kaçıyoruz. Bozmayın, kavramları değiştirmeyin bağlanmaktan değer vermekten korkmayın. Değiştirmeye çalışmayın. Eşin ağladığında koynuna alıp sevdiğinde erkekliğinden, kadınlığından hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Sözünü dinlediğinde kayıp yaşamayacaksın çünkü senin iyiliğini düşündüğünde kendiside iyi olacak. Hesap verecek değilim dediğinde kaybedecek tek kişi sensin..

Evlilik o kadar tatlı oluşumken saçma sapan tavırlarımızla; korktuğumuz, hesap vermekten çekindiğimiz, sapkınlığımızı yapamayacağımız için kötü bir oluşummuş gibi davranıyoruz.

Gelecekte evlilik yapabilecek parasal durumu yakaladığımda kaçmayıp tüm duyguları eskisi gibi yaşamak istiyorum. Eşimi üzen durum olduğunda onunla ağlayıp saatlerce sevmek istiyorum. Gözlerimi açtığımda ilk göreceğim şeyin onun tatlı gözleri olmasını istiyorum. Arkadaşlarıyla takılırken aklına birşey geldiğinde, durun benim eşim bilir diyerek telefona sarılacağı ilk kişi olmak istiyorum. Yargılamak zorunda kaldığım insanlar gibi olmak ona dönüşmek istemiyorum. Evliliğin güzelliğini bozmayın.

Karşınızdakini kendiniz kadar sevdiğinizde gerçek sevgiyi bulacaksınız.

Herşeyi geç geç geç geç geç geç geç. Eşinin o mis gibi kokusunun sindiği yastığa kafanı koyup eşine sımsıkıı sarılmanın mutluluğunu ne verebilir? Şahsen kafasını tutar kulaklarını ısırır her yerini mıncırır ağlayana kadar da ısırırım. Ağlayınca durur muyum? Hayır efendim ondan sonra sinsilik yapıp alır severim gönlünü alırım tam gülümserken bir daha ısırır salya sümük bırakır ağzını burnunu kıra kıra severim eş benim değil mi nihahahaha! Evlilik bu'duur!!!! :))
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9