Belamı Arıyordum Buldum - WJSN EunSeo

| On
Cuma, Ocak 13, 2017
(Fotoğrafa uzun süre bakarsan dayak yiyorsun.)

Belamı arıyordum. Dayak yemek istiyordum. Çıldırmış manyak, kahküllü bir kız arıyordum.

Aslında sadece kahküllü olması yeterli miydi? 
Hayır tabiki değildi, canı sıkıldığında beni dövebilmeli, kıskandığında ateşler saçıp herkesi korkutabilmeliydi.

Sabah uyandığımda herşey çok normaldi. Klasik boş ama doldurulmaya çalışan sabahlardan. Belamı arayarak harıl harıl kahküllü kızlara bakıyordum, aslında bu aralar sınav stresiyle biraz kahkül enerjisi toplamaya çalışıyordum da diyebilirim. Geçenlerde bulduğum bir kız vardı.. Tabi şuan böyle bir kız vardı ya işte aman hıffp gibi anlattığıma bakmayın muhtemelen bu yazıyı okusaydı akşam dayak var diyebilirdim. -kaç, kaç-

Söylentiler duyuyordum, hayranlarına karşı bile sert ama epeyce seviliyor. İsmi EunSeo'mudur nedir? 


Tatlı tatlı giyinip yürüdüğüne bakmayın, sağ tarafta fanlar kavga ederken ilerleyip "cheer" desteğini yapmadan es geçmiyor içindeki insan üstü kavga etme isteğini durduramıyordu. Onun aradığı kişi ben olmalıydım, insanları dövüp nefret alacağına kahküllerini sevdirip biranda sinirlenip benimle kavga etmeliydi. Bitti sandınız ama bitmedi.

Tarih: 13 Kasım 2016
Yer: Herhangi bir müzik programı çıkışı.
Saat: Bilinmiyor.
Konu: 1 saniyelik EunSeo ve hayran muhabbeti.


Hayran: Güzelliğine hayranım, sence ne yapmalıyım?
EUNSEO: ÖL

Hadi ama şaka yapıyor olmalısın? Hayır değil hahahahaha. Tam manyak benlik bir kız ya. İşin şakası tabi kendimi ezdirmek gibi bir isteğim yok sadece psiko olması hoş. Bu davranışlarını devam ettirirse part iki gelecektir.

İşin farklı bir boyutuna bakarsak EunSeo'nun cidden böyle psikopat olduğunu sevmeden önce bilmiyordum. Aslında öl muhabbetini haberlerde görmüştüm ama üyeleri tanımadığım için bilmiyordum tesadüfen öğrendik. Böylece napıyoruuum, her kahküllü kızın etinin yenmeyeceğini öğreniyoruum. Ama dövse fena olmaz ya öyle kahküllü tatlı biri sinirlenince daha da tatlı oluyor ısırasım geliyor ya gelsin gelsin sinirlesin öpelim. (Siz öpmeyin ben öpcem.)

Farklı boyuta gelecektim getirmediniz beni. Neyse şimdi geldim. BEN ARINDEN İKİZLER BURCU DİYE KORKARAK SEVERKEN UZAKTAN UZAKTAN SEVMEYE ÇALIŞIP ONU İZLERKEN BARE SECOND BIAS YAPAYIM DİYE YANIP TUTUŞMUŞUM YENİ KAHKÜLLER ARIYORUM DERKEN EUNSEO'NUNDA İKİZLER BURCU ÇIKMASINA ŞAŞIRMIYORUM ÇÜNKÜ BANA BİRİSİ BEDDUA ETMİŞ.

Ettiğin beddua'yı geri alırsan sevinirim teşekkürler.
BY




(Duydum ki hala almamışsın??)
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9