PC Toplarken Başıma Gelmeyen Kalmadı

| On
Cumartesi, Mart 19, 2016

Uzun süredir bilgisayar toplama hedefim vardı ve geçtiğimiz üç gün içerisinde bu hayale kavuşacağım sırada olaylarla karşılaşmak "zorunda" kaldım. Her şey çok güzel, sistemi birebir ellerimle taktım deneme yapacağım bu yüzden eski bilgisayarımın görüntü kablosunu yenisine taktım. Ve görüntü yok? Çalışıyor ama görüntü yok.

Sinirlendim doğal olarak çıkarttım ne var ne yoksa, baştan taktım. Bu sefer denediğimde görüntü güzelce geliyordu. Madem tamam, eski bilgisayara geçeyim son haftaki yedeklerimide alırım ordan yeni bilgisayara geçeriz derken, eski bilgisayarda görüntü yok bu sefer. Neden olduğunu anlayamıyorum sanki bulaşıcı hastalık gibi. Ama onunkileride çıkartıp takmama rağmen hala görüntü gelmiyor. Muhtemelen işlemcisine bir şey oldu öyle hissediyorum. Boş oluncada onunla uğraşacağım. Durum böyle olunca elimde windows dosyası yoktu yeni bilgisayarda da windows yok. Kaldık mı öyle.. Ablamın laptopa geçtim bende mecburen ordan arıyorum, hallettim buldum derken usb'den kuracağım için ablamın laptopa usb'mi taktım ki ordan alayım yeni bilgisayara kurarım. Ne mi oldu? Ablamın laptop virüs doluymuş haberi yok. Benim usb virüslerden şişti birde o haldeki usb'yi yeni bilgisayara takıp öyle format atacağım ne kadar riskli. Yapacak bir şey yoktu mecburen yaptım uzun uğraşlar sonucunda hallettim. Yarında o laptopa format atıp bir ayar vermem gerekiyor. Kendi işlerim yarım kaldı bu sefer. Hepsinin üst üste gelip beni sinir etmesini saymıyorum.

Bilgisayara geçtik ama rahatsızım bir şey eksik gibi ne bilmiyorum hala. Eski bilgisayarın işlemci soğutucusu stock fandı çok ses çıkartırdı, artık o yok. Sessizlik var onun eksikliği mi yoksa? Enerjisi eksik bunun, o çok zorlanıyordu yavrucak..
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9