Bir Soru: İlişki Ve Kıskançlık Üzerine?

| On
Cuma, Ocak 29, 2016


Bugün kıskançlık ve ilişki üzerine aklıma takılan bir soru.. Şimdi düşünelim; karşılıklı olarak anlaşan, kıskançlığın az olduğu ve son derece sağlam güven olan bir ilişki mevcut. İki tarafında normal kendi sosyal hayatlarıda var. Ayrıca ilişkileri yeni bir ilişkide değil.

Erkek Versiyon;

Erkek tarafı, sevgilisinde bulduğu enerjinin aynısını dışarıda bir iş sonrası tanıştığı kızda da buluyor ve kızın tipide erkeğin hoşuna gidecek seviyede. Kızla beraber sohbet etme durumları falanda oluyor iyi şekilde sağlam arkadaş oluyorlar. Kız birden erkeğe hoşlandığını söylüyor? 

Bu durumda erkeğin orada cevap verme durumu olurmu? Yoksa durumun bu hale gelmemesi için aşırı kıskançlık olması ilişkilerde normal ve olması gereken birşey mi?

Kız Versiyon;

Kız tarafı, sevgilisinde bulduğu enerjinin aynısını dışarıda bir iş sonrası tanıştığı erkektede buluyor ve erkeğin tipide kızın hoşuna gidecek seviyede. Erkekle beraber sohbet etme durumları falanda oluyor iyi şekilde sağlam arkadaş oluyorlar. Erkek birden kıza hoşlandığını söylüyor? 

Bu durumda kızın orada cevap verme durumu olurmu? Yoksa durumun bu hale gelmemesi için aşırı kıskançlık olması ilişkilerde normal ve olması gereken birşey mi?

Aslında bu sorunun altında başka sorularımda var...

Mesela erkek veya kız. Sevgilisi varken sokakta ideal tipi olan karşı cinsten birini görünce bakarsa, aldatmış olur mu? Bence olur. Çünkü bir insan bakıyorsa ondan hoşlanmıştır? Ama insan geninde bu durum yokmudur? Bakmadım diyen yalan söylemiştir? Peki bunu bildiğimiz halde insanlar nasıl sıkı sıkıya birbirine güvenir?

Kafamda gene deli sorular.. :)

Şöyle bir deli sorum daha vardı...

İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9