[FREE MELON] Askerlik Tecili Zor Olduğu Söylentilere İnanmayın, Levent Kırca Daha Güzel Bir Dünyada...

| On
Çarşamba, Ekim 14, 2015

DGS'yi 8'bininci olmama rağmen istanbul ve kocaeli çevresini kazanamadığım için 1 sene daha hazırlanacağım. Yaşımız geldiği için askerlikle ilgili sıkıntılarda başladı. Açıkcası büyümek yavaş yavaş korkutuyor bu şekilde. Çünkü görüşlerimden ötürü şuandaki potansiyalde ben askerlik yapmak istemiyorum. İçinden gelmesi lazım yapmak için, ama şuanda benim içimden hiç gelmiyor. Hemde hiç.  Lafı çok uzatmadan 31/12/2017'ye kadar hiç birşey yapamazsam tecilliyim. Okul falan tekrar olunca bu düşecek eklenecek filan bakalım nereye kadar. Şimdi internette yazan söylentilere inanmamanız?

Eski yazılar tamam bir şekilde anlayabilirim ama, 2014 ve 2015 de yazılan ciddi yalanlı yazılar mevcut. Sırf insanları huzursuz ve stres etmek için.

-Saatlerce beklenilen kuyruklar filan yok.
-İçeriye ilk girdiğinizde kontrolden geçiyorsunuz ve sonrasında 2 adet kağıt dolduruyorsunuz.
-Kağıtları doldurduktan sonra size bir kağıt veriliyor, sıra numaranız.
-Numarayla başka yere geçip ptt veya bankada sıra bekler gibi duruyorsunuz.
-İçeride yaklaşık 5-6 kişi ilgilendiği için işlemler hızlı oluyor.
-Bazıları şubeye sabah 6'da gittim bekledim filan demiş. Ben 8.30da gittiğimde daha yeni açılıyordu? 

Elbetteki semt semt değişir ama çok fazla oynayacağını sanmıyorum korkacak birşey yokmuş.

-Yanınızda 2 adet diplomanız veya diploma aslının fotokopisi bulunsun. Onun dışında benden ne vesikalık nede nüfus cüzdanı fotokopisi istemediler. İnternette öyle şeyler yazıyor ki.. 10 adet vesikalık verdim, yok 4 tane fotokopi istediler, nüfus kağıdı fotokopisi mutlaka isterler. Hiç birini almadılar.
-Muayne filan yok. Zaten bunun var diye yazılması garip gelmişti. Sonuçta tecil edeceksiniz ve gitmeyeceksiniz, neden muayne olasınız? 2 senede bir muaynemi yapacaklar? Hiç bir sağlık yerine gitmedim.
-Belirli prosedürler ve imzalar atıldıktan sonra ordaki en üst kişiyede mühürletiyorsunuz ve bitti.


Ben gittiğimde 4 kişiyle aynanda sıra aldık ve 4'ümüzünde 15 dakika içerisinde bitti. Ayrıca içerisindeki insanlar da çok iyi ve yardım sever insanlardı. Hangi semt için yazdığımı söylemek istemiyorum ama hiç birinde böyle bir kötülükle karşılaşmayacağınıza eminim. İnternette yazılan şeylerin cidden %90 inanmayın. En azından ben inanmayacağım.

Ve benim için özellikle bu senenin en üzücü olayı, Levent Kırcayı kaybettik. Gerçekten çok sevdiğim efsane bir insandı. Türkiye'ye bir daha onun gibi kara mizah yapan, güldüren ve politik espirileriyle düşündüren bir insanın geleceğini düşünmüyorum. Buna ne artık şartlar izin verir nede onun gibi bir insan asla olmayacak eminim. Küçüklüğümüzde, 90'nesli özellikle onun skeçleri, tiyatroları, şovlarıyla büyüdü. O yaşlarda biz politik espirileri anlamasak bile çılgınlar gibi izlerdik. Şimdi izlerken daha iyi anlıyorum herşeyi. Peki o dönemde anlamazken bile bu kadar izlemek istiyor olmamız onun mükemmel bir sanatçı olduğunu göstermez mi?

O dönem ekibin kendi içinde çok iyi makyaj yapmasını anlatmıyorum bile. O yıllarda kimler bu kadar iyi makyaj yaparak taklit edebilirdi ki? O ekipten kimseyi unutmak istemiyorum çocukluğumun çok güzel geçmesini ve bana çok fazla şey katmasına sebep olan Levent Kırca ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Levent Kırca.. Söylediğin gibi daha güzel bir dünyada ve her zaman Atatürk, Türkiye Cumhuriyetiyle görüşmek üzere. Benim ve bir çok insan için efsane olmaya devam edeceksin.

Levent Kırca Anısına... Olacak O Kadar En Sevdiğim Skeçleri;





Hoşçakal Levent Kırca... 
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9