[FREE MELON] DGS'ye Çok Az Kaldı, Turist Zor Gelir Artık.. Sıcaklaaaar!

| On
Cumartesi, Temmuz 11, 2015
Lanet olası sıcaklar slkdgjksd :( En sevmediğim hava çeşidine girdik. Aslında tam sıcakta değil şuanda istanbulda deli gibi nem var. T_T Sanırım yazddan ennn enn nefret ettiğim zaman budur. Öyle bir nem var ki üzerinizdeki tişört böyle vücudunuzla birleşir hale geliyor asldgjlkdjg. Gerçekten deli ediyor beni ya. Üstüne sıcalıklık birleşince dayanılmaz haldende çıkıp delirten hale geçiyor. Ağustos ortasına kadar da böyle devam edeceğine eminim. :( Kış çocuğuyum ben işte kabul ediyorum artık.. Kar yağsa şöyle "vuuvuvuvuvuvu" diye tipi sesi olsa çok çok ilerisi görülmese. Üstümüze kalın bişi alır botumuzu giyer keyfimize bakarız haksızmıyım. Yanlız iyi geldi bunu düşünmek. Böyle yerde ki minik su tutan yerler buzlaşsa, sarmaşıklar bitkiler donsa yürüdüğünüz bazı yerlerde su'ların donmasından dolayı çıtırtı sesleri gelse. Sonra tekrar rüzgar ve tipi sesi "vuvuvuvuvuvuvu" Hahahaha kendi kendime :s iyi geldi ya. XD

LYS'den istenilen başarıyı elde edemedim, bu kez moralim bozuldu biraz. Hani ciddi emek vermiştik. Zaten hiç bir zaman inanmayacağımda girdiğim bu sınav sistemlerinde adil bir uygulama olduğuna. Bu bir bahane değil iyi yapan zaten başarır ama ben inanmıyorum işte. Yapacak başka bir şansım yok şuan DGS'ye kaldım gibi görünüyor. Ya sektörümde bir alanda DGS ile devam edeceğim yada açıktan yazıp sektörümde çalışmaya başlayacağım. Hayatın ne vereceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Umarım bizim için en doğru olan olur.

Gelelim turist meselesine, geçtiğimiz günlerde yazıda yazmıştım. ( Tık ) Uygur meselesinin ben artık Türkçülük veya milliyetçilikle alakası olmadığını düşünüyorum. Tamamen türk ve türk kökenli insanların arapçlığı ve hardcore din olaylarına bağladım. Bundan 3-4 gün önce Taylant konsolosluğu ve yakınlarında Taylantlı bir kadına saldırıldı. Videolara baktığımda hiç bir türkçülük veya türk kökeni hatta uygur'a bile ait olmayan kareler gördüm. Kara çarşaflı tamamen arapçılığı temsil eden bazı kişiler Uygur türklerini savunarak dini söylemleriyle bağırıyorlardı. Ya lütfen biri artık arapçılığın ve arap kültürünün ne kadar doğru olmadığını anlatsın bazı insanlara. Uygur türklerini savunmak için bayrak açıyorsun yürüyüş yapıyorsun. "Allahuekber" tekbir falan yürüyorsun.. Şimdi soruyorum bende türkçülükte bozkurtçulukta bunlar mı vardı? Arapçılıkla Türkçülüğü cidden mix yapıp karıştırdınız. Ne çabuk unuttunuz gök tengriyi.. Ne çabuk unuttunuz kurtları, En güçlünün tanrısal olduğu zamanları, göçebe hayatları. Türkçülükte bunlar vardır. Ama karıştırdınız ve yok ettiniz işte. Arapların müslümanlık yayıldığı dönem Türklere uyguladığı Abbasiciliği + Emeviciliği kabul ettiniz siz.

Bu saatten sonrada zor gelir Asyalı turist ülkeye ondan sonra ekonomimiz azaldı, ürün satamıyoruz gelişemiyoruz. Çinden bize sırf 2 milyon turist geliyormuş. Bu saatten sonra 5 yıl boyunca kolay kolay o rakamın görüleceğine emin değilim. Zaten Çinli dışındaki çekik gözlü insanlara saldırıldığı için onlarda da düşüş olacağına eminim. Bu saatten sonra ciddi krizler bile doğabilir bu durumdan ötürü. Amaaan neyse ben neden kafa yordum gene bilmiyorum işte hep bişiler iyi olsun diye düşünmekten.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9