STV'nin Kendi Kendini Disslemesi / Gezi Eylemleri - Taraf Değiştirmeleri

| On
Çarşamba, Kasım 05, 2014


Bu aralar ben medya'ya taktım biliyorsunuz, o kadar "komik" bir medyamız varki. Anlat anlat bitmiyor. Neresinden tutsam elimde kalıyor.

STV, Samanyolu Televizyon kanalımızı biliyorsunuz hangi "dini görüş" düşüncesini benimseyen tarafların, sahibinin kim olduğunu.. Her nasılsa bu dini görüşü savunan kişiler aralarında iki tarafa ayrıldılar. Bir parti tarafı > onun yandaşçıları birde ülkemizde yaşamayan ancak bir mezhep savunucusumu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum o kişinin > yandaşçıları olarak ayrılmışlardı. Hayat öyle bir şekilde işliyor işte. Aynı görüşleri savunursunuz ama araya egolar girince para girince aynı görüşü savunsanız bile ayrılıyorsunuz.. STV'nin son zamanlarda nasıl değiştiğini herkes biliyor. Bugünlerde de yönetimi dissleyelim derken en çok kendi ayaklarına sıktılar gibi bir durumla karşı karşıya geldiler. Kaç kişi bunun farkında? Evet işte bende olmayanların olması için uğraşıyorum.. Gerçekten çok komik değil mi. Aynı şeyi "zaman" gazetesinde de görüyorum söylemeden duramayacağım, Zaman gazatesinin Cumhuriyet gazatesini yakın zamanda RT yapıp "desteklediğini" biliyormusunuz? Neden çünkü artık görüşler yakın oldu! Niye yakın oldu? Neden değildi önceden? Merak ettiyseniz (Tık) Ben iyice haberci mentalitesine girdim. >_< Fanatiklik yaparak yaşamayın, tek düzeye bağlı kalmayın, hayatın her yerinde olun. Tamam tabiki bir tarzınız, bir ideolojiniz olacak ama asla asla bağnaz olmayın.




5. boyutmudur, kalp gözümüdür, sır kapısımıdır bilmiyorum. Ama oralardan bir kesit. Video'da "Gezi eylemcilerinin" camilerde içki olayı yapmadığı ve bunun diğer baskıcı yüksek kesim tarafından böyle zorla gösterildiği bizzat anlatılmış. Cumhuriyetçiler diye adlandırılan veya bir kesimin hala "sol" olarak söylediği ki bana göre gerçek solculuk Cumhuriyetçilik değil başka birşeydir. (Kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) Neyse buna girmeyeceğim. Dedikleri inanılmazken şimdi STV bir taraftan bunu söyleyince inanan kesim olacaktır elbet. Peki sen bunu çekerken hiç mi kendi eski görüşlerine bakmassın ya. STV'nin ortaya attığı bir haberdi bu! :D Daha sonra "bağnaz" kesimde yayılarak çoğalmıştı. (Tık) Ne olacak bizim halimiz. Kaynaksızda çalışmıyorum, yooo nerde olmuşkiiiiiiiiii diye bir cevap gelmesin. 

Herşey ortada...

Hayat çok ilginç ve komik işte ben çözemiyorum sizde çözmekle uğraşmayın bence. Nasıl mutlu oluyorsanız başkasının haklarını engellemeden yaşayın derim.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9