Uzun Süre Sonra İlk Defa Mutlu Değilim

| On
Salı, Ekim 22, 2013

Okulum açıldı beklemediğim bir başlangıç oldu ama aslında herşeyin altında yatan şeyler çok farklı. Okulumun içi çok güzel, imkanlarda öyle ve hocalar da çok iyi. Kesinlikle genel olarak okulla ilgili bir sorun yok ama asıl sorun bende mi çevremde mi? İşte bunu çözemiyorum.. Kendime bakıyorum, böyle birşeyden nasıl suçlu olabilirim ben..

Asyayı seviyorum işte lanet olsun, diyesim geliyor ama olmasın demeyeyim. Neden diyeyimki? İnsanlar amerikaya özeniyor, avrupaya özeniyor. Biz neden Asyayı sevince zorlanıyoruz. Şimdi ben bildiğiniz gibi Radyo ve TV okuyorum. Derste hadi birazda ilk gün diye sohbet havasında oldu ama hep böyle olursa ben hiç birşey yapamam. Bir konu açılıyor mesela, hemen yabancı amerika dizilerinden örnekler. E ben hiç birşey anlamıyorum şuanda? İnsanlar türkçe şarkı falan söylüyor ben gene böyle bakıyorum o.o Bana deniyorki bazı arkadaşlarımdan, abartıyorsun git türkçe dinle izle falan ne varmış kii diye. Ama anlamıyorlar beni hoşuma gitmiyor, ben Jpop bile çok dinleyemiyorum çünkü Kpop tamamen çok farklı birşey olmuş benim için. E zaten dizi falan izlemeyi sevmem anime izliyorum, beni bu bölümde anlayan çıkarmı göreceğim. Bana sorulursa ee Eren hiç konuşmuyorsun peki sen ne yaparsın ne edersin derlerse diyeceğim işte. Artık neyi seviyor neleri yapıyorsam.. Kesin 2-3 dengesiz tip çıkıp ayy hahaha anime izliyor çizgi film diye atlarlar falan kavga çıkar heralde.


Türkiyede bana göre en yakın meslek bu ama işte bu ülkeyle bağlantım yok. Japonyada, Korede bu bölümü okuyor olsaydım kesinlikle ünlülerle tanışıp hemde en sevdiğim işi yapıyor olacaktım. Hep bu kültür yayılmalarından dolayı bende burada kültür karmaşası yaşıyorum işte ve bunu ilk defa bu kadar net gördüm. Lisede böyle olmadı çünkü zorunlu arkadaşlıklar oluyordu ortam daha farklıydı ama burada kimseyi takmama hakkın var, ailenin yapabileceği bişey yok büyüksün, herşeyin sorumluluğu sende. Çok farklı bir ortam. Kendimi garip hissediyorum, birde diğer garip olaysa şu yeni başlayan gençlerin lisedeki acılarını çıkarırmışcasına sigara içmeleri. Hangi üniversiteye giderseniz gidin bununla karşılaşacaksınız, böyle büyüdük moduna girmeler artist artist sigara içmeler. Bazıları ben çok olay yaşadım çok gördüm geçirdim havalarında çıkıp diyecektim sen 20-23 yaş aralığındasıııın ne hayatı ne kötülüğü yaşadın sen burda artistlik yapıyorsunnn!!?? Diye ama işte tutuyorum kendimi.

Sevmedim işte ne yalan söyleyeyim, lisede ben çok eğlenirdim daha ilk günler ama ben çok net hissederim hiç birşey o zamanlar gibi olmayacak belli görüyorum, elbet arkadaşım olur bişeyler yaparım ama sonuç gene bu hep bahsettiğim şeyler olacak. Ne yapıp ne edip herşeyi en iyi yapıp Asyada yaşarsam daha çok rahat edeceğim heralde. Neyse kimseyi daha fazla sıkmayayım uzun süre sonra mutsuz oldum bende işte. Yıllarınızın değerini bilin.

4 yorum on "Uzun Süre Sonra İlk Defa Mutlu Değilim"
  1. Eren eren eren ... tamamen tamamen aynı duygular içerisindeyiz

    YanıtlaSil
  2. Ben bu postu yazdığında yorum yazmak istemiştim ama ne desem bilememiştim. Birazda bık bık öğüt verir gibi konuşmak istemedim. Okulda durumlar aynı mı? Merak ediyorum. Seni aslında çok iyi anlıyorum gerçi ben artık orta yaşlı biri sayılırım ama emin ol durumunu anlıyorum. Hayatı akışına bırak su yolunu bulur merak etme.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 Ayı geçmiş bunu yazalı.. Ne çabuk geçmiş zaman? Abla aslında pek aynı değil bir kaç tek tük arkadaşım var ama ben ilerletmek istemiyorum, kullandığım hiç bir sosyal paylaşım sitesini bilmiyorlar. Böylece çok fazla arkadaş olmuyorumda sanki kendimde set çekiyorum gibi ama vermekte istemiyorum. Aslında sonradan fark ettiğimde tek olmak gibi bir korkum yokta, şu bölümümde öğretmenler zorunlu gruplu ödevler veriyolar onlarda sıkıntı oluyor arkadaşın olmayınca, veya samimi olmadığım için tanıdığım 2-3 kişide hemen grup buluyor ama ben açıkta kalabiliyorum. Gidip tek tek sormam gerekecek ve bunu yapmak hiç istemiyorum..

      Sil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9