Bir Cam Kırığı Bir Kalp Kırıklığı

| On
Cuma, Aralık 11, 2015

Mutfakta dalmış işlerinle uğraşırken, ani dikkatsizliğinle birlikte bardağı yere düşürüp kırıyorsun. Düşen bardağın kırıntılarını, cam kırıklarını temizlemediğinde sana zarar verecektir. Unutabilirsin ve ayağına zarar verebilirsin. Bir çok şekilde sana dönüşü olabilir. Sadece batarak mı? Çevredeki etkileride katabilirsin. Her şekilde onun sana bir dönüşü olacaktır. Hiç düşündün mü.. Birinin kalbini kırdığında bunun aynısını yaşayacağını.

Kırdığın bir kalbin sana geri dönüşü olacağını, hiç düşündün mü? Yoksa onuda parçalayıp umursamazca uzaklaştın mı. Seni etkilemeyeceğini sanarak, bırakıp mı gittin. Emin ol bu metaforların içinde hiç birisinde haklı çıktığını bulamassın. Çünkü o sana geri dönüş yapacaktır. O yüzden şimdi unutup üzdüğün, kırdığın kalpleri tekrar düzeltmelisin. Belkide kimsenin görmediğini düşünüp ayağınla boşluğa iteceksin. Veya en ufak parçalarından " ne olacak ki" diyerek büyükleri toplamaya çalışıp uzaklaşacaksın.

Sanma ki sana hiçbirşey dönmeyecek, istediklerin olacak. Ufak bir cam kırığı, bir kalp kırığı.. Birinin kırdığın kalbi gibi..
1 yorum on "Bir Cam Kırığı Bir Kalp Kırıklığı"
  1. Ama.. bu.. çok.. hoş.. bi.. yazı *-* Okurken tuhaf bir hisse kapıldım gerçekten çok iyi yazmışsın ;-;

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9