Hasta: 3

| On
Cumartesi, Nisan 06, 2019

Düz yolda bile insanların geriye gittiğini düşünürken; Düz yol sonuçta ileride gidersin geride diyebiliyorum. Çok fazlada düşünmemek lazım aslında. Nasılsa düşünülmeden genç neslin bütün duygusunu sömüren basın ve kitap gibi iki büyük mecra var. Düz değil mi sonuçta? Yeni duygular yaşamak isteyen bir yere, eskiyi isteyende geriyi seçecektir. Ama yazdığım bu minik kağıtta geriye gittiğimde tekrar sayfanın başına geliyorum.

Bir saniye...
Gerçekten bir saniye dediğimde insanların kafasında zamansal bir süreç mi geçer yada bir saniye kavramı neden duruma göre değişkenlik gösteren bir zaman dilimidir. Bir saniye üstümü değiştirmem gerek dediğimde onun saniye değil dakika olduğunu hissettirebiliyorum, tabi daha sonrasında bana suratlarını devirerek bakıyorlar çünkü burada kıyafetlerimizi değiştirmeyi biz seçmiyoruz yani buradaki bir saniye "aslında" yok. Peki ya olsaydı dakika'ya varan bir süreç mi olurdu işte onu hala kararlaştıramadık. Bunu doktoruma söylediğimde bence senin buradan çıkman gerek bizimse tedavi olmamız dedi. Hala temizlenmeyen bu yerlerde beni tekrar tekrar deli ediyor.

Boşver kafanı bunlarla doldurma ne gerek var sanki.
Ben üzerimi değiştirip geleyim.
Eskiden kalma alışkanlıklarım işte. Gerçekten uzun süredir seni dinleyemedim ama o karşı odada ki sevmediğim tipler kapımızı dinlemeyi bırakırlarsa seni dinlemek istiyorum. En sevdiğin içeceği yürümeyi sevdiğin yerleri değişmeden önce bahsettiğin tüm sokakları.

Günaydın;
Sonunda anlayabildin.

Sayın doktorum ve bana gelen tüm ziyaretçilerim bu konuşmayı yapıyorum -bana söylenenleri yerine getirmeliyim, bir numaralı kural asla unutma! sadece deliler hasta olduklarını kabul etmezler- Yanlız oldum çünkü bu benim hatamdı. Sosyalleşmeyi seçtim sayın doktorum. Beni düzelten sizlere teşekkürlerimi iletmek istiyorum. -bu noktada ilaçların işe yaradığı bilinecek ve benim gibi olan bütün hastalarda asla buradan kurtulamayacaklar- Fakat bu çiçeği neden yediğim hakkında en ufak bilgim yok.

Bir dakika ben mektup mu yazıyorum yoksa doktorumla mı konuşuyorum,
*Bir saniye?
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9