Hasta: 2

| On
Perşembe, Kasım 01, 2018

Bir süre sonra herkes yalan söylüyor (gibi.) Görüyorsun, görüyorsun... Ve tekrar görüyorsun. Farklı düşündüğünü sanıp eleştirerek sende yalan söylüyorsun. Birçoğu da çıkarların için. Onlarla biraz daha durabilmek için yalan söylüyorsun. Elbet işine yararlar değil mi. Neden ben doğru olmaya çalışıyorum ki. Nefesimi tutup tüm yalanları içime çekerek yaşayabilecekken. Gerçekten nefesimi tutarsam buradakiler beni engeller mi. Muhtemelen evet. Yalancı oldukları gibi başka özellikleri de taşıyorlar.

Düzelecek mi?
Sanmıyorum. Ama söylemek isterim ki üç kere 'hiç sanmıyorum' yazıp sildiğimi biliyorum. Herkes gibi ben bilirim diyerek yalan söylemeye başla sende. Hemde ilk yalanı kendine söyleyerek. 

Gerçekten sakince konuşalım; Nasıl hiçbir cümlenin bir öncekiyle bağlantısı yoksa da hepsi temelinde 'yalanı' eleştiriyor (gibi.) Bu yazıyı yazarken bende yalan söylüyor olabilirim. Belkide dikkatini çekebilmek için iki kere (gibi.) kelimesini parantez içine aldım. 

Artık söylediklerini dikkate alarak penceremi açıp tekrar sokağı izlemeliyim. Daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama karşı odada ki insanları hiç sevmiyorum. Bütün gün horlayıp konuşacaklarımı unutmamı sağlıyorlar. Buda bana kocaman kaldırımda üç arkadaşın yan yana yürüyerek arkalarından gelen bütün insan yığınının geçmesini engelleyip, öfkesini toplamalarını hatırlatıyor.

Hasta:olduğum süre boyunca bütün rahatsızlıklarımın ben dahilinde değilde karşı taraflı olduğunu hissettim. İyi bir antrenör olabilmek için koçluğunu yaptığınız spor dalında başarılı bir sporcu olmanız gerektiğini söylüyorlar. Ozaman iyi doktor olabilmem içinde tam bir deli olmak zorundayım. Yani bugün hastayı değilde doktoru oynayabilirim.

Hep birşeyler açmak zorundaymışım gibi açtığım pencereye geri dönüp bu sefer onu kapatmak istedim, çünkü gereksiz dolabımın kapaklarını da açmak istiyorum. Gördüğüm tek şey; İnsanların yüzlerindeki anlamsız ifadeyle 'aman siz okuyun bizim gibi olmayın' demeleri. İki çift muhabbet etmek zorunda kalıyorsun onda da karşındaki yalancı soytarının konuşmalarında ki abestliği dinlemek zorundasın (gibi). Okuyun bizim gibi olmayın nâraları. Hep bir memnuniyetsizlik, küstahlık ama kazandığı parayı sorsak ekmek parasına çalışıyordur. Kapağı kafasına sertçe kapayıp girişteki lobiye doğru yuvarlanasım geliyor. Tabi bu esnada tüm hastaların kafalarını kapı kirişlerinden meraklı ifadelerle uzatmalarına maruz kalmamalıyım. Sonuçta bugün tam bir deli doktoruz. En iyisi suratlarındaki yalancı ifadeleri görmekten kaçınayım. Neden kaçınıyorsam.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9