Cinli Davutlu Köy Ziyaretimiz (Lüleburgaz - Karadedeler Olayı)

| On
Çarşamba, Kasım 23, 2016

Arkadaşlarla buluşup youtube içerisinde gizemi çözülmemiş merak edilen bir olaya el atalım dedik.

Çoğunuzun bildiği üzere Lüleburgazda ki Davutlu köyüyle ilgili birçok söylenti dönüyor. Hatta iş biraz daha büyüyüp adına film çekilecek kıvama kadar gelmiş. Ama bu söylentiler sadece söylenti mi yoksa doğruluğu var mı bunu merak ederek köyün içerisine girip röportajlarımızı gerçekleştirdik, kendimizi daha önce yapılmamış bir olay içerisinde bulduk.

Köyle ilgili söylentilerden bahsedecek olursak; daha önce işçiler çalışırken cinler tarafından rahatsız edilme söylentilerinden tutun, hayır köyde cin yok Jandarma'nın köy içerisinde illegal düzeyde çevirdiği işler sonucu köy halkını zorla susturduğuna kadar dönen söylentiler.

Bizde kendimiz görelim, işin aslı neymiş dedik..


Köyde cinden çok, eski-yeni köylüler arasında olan rekabet, kavga ve tartışmalar var gibi geldi. Eski köylülerle konuştuğumuzda yeni köylülerin muhtarı sevmeyip yollatıklarını öğrendik. Yeni gelen köylülerle konuşuncada onlara göre eski muhtar boş ve aylak gezen biriymiş. Bu yüzden gitmesi için uğraşıp yerine başka muhtarın gelmesini sağlamışlar. Ancak bu konuda dikkat çeken iki detay olarak görüyoruz ki gelen muhtar yeni köylülerle aynı köyden. Ayrıca köyde eski muhtarın çocuğu ölmüş ve muhtarda olay sonrasında köyü terk etmiş. Peki eski muhtarın evinde neden "her canlı birgün ölümü tadacaktır" yazıyor? Bu kısım dikkat çekici..

Ayrıca o kadar çok cin sorularından, gelenlerden gidenlerden bıkmışlarki "C" harfini bile duyduklarında yok yok öyle birşey yook. Şeklinde cevaplamaları bizi güldürdü. :)
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9