[Random Post] Uzun Zamandır Konuşmuyoruz, Benle İlgili Gelişmeler Ve Hayat

| On
Pazar, Ekim 30, 2016

Uzun zamandır Free Melon yapmıyorduk özlediniz mi? Ben yazmayı çok özledim. Ancak bu günlerde o kadar doluyum ki boş günlerimi aramam sanıyordum, tamamıyla arıyorum.

Boş geçen senemde sınava hazırlandığımı biliyorsunuzdur. Sınav darbeden oluşan ertelenmeler, geç açıklanan sınav sonuçları derken nihayet bir kaç hafta önce bitti. İstediğim bölüme de geçişimi yapabildim. Geçen hafta okuluma gittim, her zaman olduğu gibi hala alışamadım. İlk üniversitemde daha kötüydüm o yüzden geliştiğimi görüyorum. Orada 5-6 ay geçmişti ciddi olarak muhabbet ettiğim insan yoktu, sınavdan iyi not alıp hoca artık kim ooo? Yapınca millet tanımaya geliyordu -not alırız sınav çalıştırır kafasıyla gelen insanlar olduğu için onlarada pek pas vermemiştim- İkinci sınıfta sınıfın gözdesi olduk, tam zirvede bıraktım yani. Burada öyle olacakmış gibi hissetmiyorum milyon tane alttan dersim var. Belli bir sınıfım hiçbir zaman olmayacak. Diğer kötülüğü boş günüm yok. Benle aynı sınıfta olanlar haftada iki gün gelirse iyi sayılıyor, başka türlü bakarsakta hergün okulda olacağım için arkadaşım çok olabilir de diyebilir miyiz?

Okul muhabbetini bıraksam iyi olacak hepimizin sorunları var birde burada kafa dağıtmaya gelip okuyan insanıda sıkmanın alemi yok.

Liseden arkadaşlarımla bir süredir youtube kanalı açalım birşeylere kafa patlatalım diye konuşurduk. Geçen hafta bir bölge bulup orada ki cin olaylarını çözelim diye kafayı yiyerek yola çıktık. Bölgede 1,5 gün boyunca araştırmamızı yaparak videolarımızı çektik. Yakında ekleyip buradan da paylaşacağım, çok iyi bilgilere ulaştık. Köydeki olayı çözdüğümüzü düşünüyorum. BİTİRİŞİ BİZ YAPACAĞIZ. Uzun zaman gerilimli olay yaşamayıp böyle olaylara girince heyecan yaptım! Bahsetmeden geçemiyorum, o kadar çok ciddi iş yaptıkki insanlarla röportajlardan tutun sabah-gece çekimlerine kadar girdik. Aslında köyle ilgili başka şeyler düşünüyorum, yani gitme amacımızdan çok başka şeyler olmuş gibi de asılsız bir iddia olduğu için ne buradan, ne de video içinden anlatamayacağım. Başıma sorun açılsın istemem ayrıca doğruluk payıda yok. İzlerken epey eğleneceksiniz..

Hayat konusunda ne yapıyorsunuz bakalım. Değişen görüşleriniz yeni eklediğiniz fikirleriniz oldu mu hiç bugünlerde? Kendimi hiç sevmesemde, sevgilimin -eşimin- kendimi sevmem için yanımda olmasının gerektiğini düşünmeye başladım. Gerçekten sevmeli, o kadar çok sevmeli ki kendimi bile sevmemi sağlamalı. Ben kendimi sevdikçe daha iyi bir insan olacakmışım gibi hissediyorum, sizede oluyor mu. Ayrıca, tanrım lütfen beni sevecek kişi bugün seni seviyorum diyip yarın başka birine aşık olan bir tip olmasın olur mu? Artık o tarz kişileri 500km öteden tanıyıp ona göre davranıyorum sorun yokta insan üzülüyor, hiç mi o derece sevilemeyeceğim diye. Sevilmeyeceksem hiç sevilmeyeyim, öyleside olmasın.

Gerçekten üzüldüğüm o kadar çok şey var ki tatlı yaşayabileceğim olayları neden yaşayamıyorum hergün bunları sorguluyorum. Sevdiğimi mutlu etmek istiyorum sürekli, hergün, daha fazla.. "O" Mutlu oldukça mutlu olacağımı da biliyorum onun mutluluğuyla hayatımı sürdürmek istiyorum ama sonra bir bakıyorum beni gerçekten seven birisi neden çıkmıyor karşıma. Çok mu abartarak seviyorum benim gibi olmayınca geri mi çekiliyorum acaba, düşünüyorum... Öyle olsamda bir kişi bile mi çıkmaz benim gibi? Hayır yani istediğim şeyde beni gerçekten sevmesi sonuna kadar kıskanması ne kadar zaman geçerse geçsin sevgimizin azalmaması. İlişkimize karşı sıkılgan olmaması. Hep beraber olmayı istemek. İnsanların davranışlarından öyle bir hale geldim ki kendimin anormal olduğunu düşünmeye başladım. Neyse artık bir arayış içinde de değilim, arayış içinde olunca hep daha kötüsü oluyor İÇİM DARALDI ASDGSDG.

Havalar soğuduğundan mı acaba bilmiyorum, sürekli yorgunluk, uykulu haldeyim ve yemek yiyesim geliyor. Kiloda aldım. Mevsimsel geçişlerde böyle ters durumlar olur kendinizi kontrol altına almayı unutmayın. Ben alamadım, siz dikkat edin. Geceleri yemek yemeyin, sıkı giyinmeye başlayın.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9