Seolhyun & Zico Ayrıldı (Mayıs'dan Temmuz Ayına Uzanan İlişki)

| On
Salı, Eylül 27, 2016

İkisinide severim. İlişki karşıtı bir insanım, madem oldu ozaman arkasında duracaksın. Zico'nun Seolhyun'a karşı yaptığı tamamen aptalca ve ayıptı! Bir kızın gururunu yere sermekti.

Tekrar ediyorum, seviyorsan arkasında duracaksın, fotoğraflarınız çıkmış, evine geldiği kayıtlar var. Zico kaçmak ve pasif durmaktan başka ne yaptı? Daha kötüsünü yaptı. Hayranları onu itince, verdikleri hediyelere kadar "haram olsuuun" kıvamına getirdiklerinden dolayı korkudan ne yapacağını şaşırıp rap videosu yayınladı.. Sözlerin de neler vardı?

"Korkudan başka hiçbir şey yoktu. Hata yaptım, geçmişimde böyle şeyler var. Hayranlarım siz yanımda olun, desteğinize ihtiyacım var." Peki, Zico gerçekten sevip evine kadar davet ediyorsan bu korku neden? Ünün hayatından önemliyse o halde bu işlere hiç bulaşmamalısın. Hep söylüyorum ünlü olmak kolay değildir. Normal bir hayatım olsun bende insanım diyorsan, kimse seni zorla ünlü yapmıyor ki? İlişki konusun da gerçekten böyle düşünüyorum. Jpop ve Kpop piyasasında ne yazikki böyle. Üyelerin, grupların solo sanatçıların bile çoğunun çok üst ses düzeyi yok. Amerikayla kıyaslarsak %90'ı şarkı söyleyip söz yazabiliyor. Korede sesi olanların oranı %10 Hem sesi iyi, hemde şarkı sözü yazabilen olarak bakarsak %3'lere kadar düşüyor. Zaten bu durum böyle olduğu için tüm medya'ya hayranlar yön veriyor. Programlara bakalım, hep "fan service" kafasında değil mi? Albüm satışları, promosyonlar her şey bu şekilde ilerliyor. Hayranlar sevdiği üyeye platonik kıvama gelir ve para kazanılır. Evet durum böyle. Benim içinde böyle. Bu piyasayı seven büyük çoğunlukta zaten bu yüzden sevmiyor mu... Virallere bakalım, dergi çekimlerine bakalım, sponsorluklara bakalım. Bazen öyle bir hale geliyor ki. Mesela örnek vereceğim geçen ayın Ceci Korea dergisinde DIA grup olarak fotoğraf çekimine katılmadı, sadece Chayeon var. Neden? Tabiki de söylediğim sebeplerden ötürü.

Zico & Seolhyun ikilisini gerçekten seviyorum bu ilişkinin olması gerekiyorsa erkek tarafı bu denli pasif ve geri adım atarcasına hareket etmemeli. Büyük şok etkisi yarattı. Seol tarafından bakınca çok küçük düşürücü duruyor.

Mayıs ayından Temmuz ayına kadar ilişkiden şüphelenip sonuna kadar kovalayan ve ortaya çıkartan Dispatch yayın grubunu da tebrik etmek gerek. Adamlar işini iyi yapıyor.







İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9