Sebebi Neydi Ki?

| On
Cuma, Temmuz 29, 2016

Bazen slow ve aşk şarkıları dinleyip saçma sapan takılasım geliyor. Ama hani çok üst derecede. Kimseyle konuşasım olmuyor, oturup ağlayasım garip garip Türkçe bile olabilecek aşklı ama iyi sözleri olan şarkılar dinleyesim geliyor.

Kendime baktığımda, bununla ilgili bir sorun yaşayıp yaşamadığımı görmüyorum. Geçmişi geçmişte bırakan biriyim. Bana aşk acısı yaratan biride yok. Ergenim desem tam olarak çıkmasam da sonlarındayım. Peki neden böyle moda giriyorum ki? Mazoşist olma olasılığım var mıdır? Yıllar öncede yaşıyordum bugün olan birşey değil. Bu konuda çok rahat konuştuğum ve hatta benim gibi olduğunu düşündüğüm bir arkadaşım da benzer durumda. Acaba neden tam olarak çözemiyoruz. Tam şuan böyle yüksek seste o tarz müzik dinleyesim var duvarın dibinde falan oturup sadece öyle bakmak. Düşünmek, ama neyi.. Kimseyle konuşmadan. Hatta telefonun interneti bile açık olmasın mümkünse. Evde kimse olmasada güzel olurdu. Bu duyguyu en üst derece yaşamak için tek olmakta gerekli. Bunalım desek değil, depresyon desem belki olabilir ama bu seneye özel oda sınavlardan ötürü. Yani öncekilerin mantıklı açıklaması ne? Tonlarca soru var. Merak ettiğimse bu tarz garip şeyler sizlere de oluyor mu. Veya çözebilen var mı..
4 yorum on "Sebebi Neydi Ki?"
  1. Şu mutlu değilim,ama mutsuz da değilim duygusundan bahsediyorsun dimi? Hiç kimseyle görüşmek istemezsin,hiçbir şey yapmak istemezsin...Sadece bir köşede oturup saatlerce Deniz Tekin dinlemek istersin... Bana da olur ara sıra. Herkes bana "Depresyondasın!" der ama ben bunu yaşanmışlıklara bağlarım. Geçmişi geçmişte bırakmamışsın anlaşılan. Gayet de normal,endişelenecek bir şey yok.

    Sana tavsiyem,canın ne isterse onu yap,akışına bırak her şeyi. Canın düşünmek mi istedi? Kapat bütün teknolojik aletleri,perdeleri çek,ışığı kapat ve düşün!

    Bağıra bağıra ağlamak mı istiyorsun? Aç müziği ve ağla o zaman! Şu an yazmak istemiyor musun? E yazma,silah zoruyla mı yazdırıyorlar?

    Alkol sevmesen,içmesen bile bayılana kadar iç! Çünkü alkol,en yararlı antidepresandır,uçurur kafanı yükseklere...

    Sana önerdiğim şeylerin hiçbirini yapamadım,uzun bir süre de yapamayacağım. Ama sen yap,tabii istersen. Önerdiğim fazla bir şey de yok zaten,sadece örnekti onlar. Nasıl istersen öyle yaşa diyorum sadece. Tamamen özgür,tamamen mutlu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet.. Sorguluyorum kendimi aslında sizde yazınca, unutamıyor muyum yoksa nedir bu diye. Aslında gerçekten unutamadığım direk birşey yok belkide minik minik sürekli hatırladığım geçmişli-yenili anılar yaptırıyodur bunları bana. Ama ben bundan da emin değilim neden böyle oluyor diye. Aslında alkol kullanıyorum genelde böyle garip yazılarımı gece viski içerken yazıyorum hep aslında yazarken hoşuma da gidiyor ama sabah okuyunca bunu neden yazdım ki ben oluyorum.

      Siz neden yapamıyorsunuz bunları.. Keşke hepimiz özgür ve mutlu olabilsek.

      Sil
    2. Birçok karmaşık neden.... En basitinden hala aileme bağlı olarak yaşamam.

      Sil
    3. Aynı hayatlar... ~

      Sil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9