Terör Saldırısı... Atatürk Havaalanı.

| On
Çarşamba, Haziran 29, 2016

Komik olan şu, herkes hangi ülkenin ne olduğunu çok iyi biliyor. Tüm ülkelerin tek tek hangi terör örgütlerine kadar desteklediğide biliniyor. Avrupa'nın pkk'yı desteklemesi. Amerikanın çeşitli yeni terör örgütleri kurması. Türkiye'nin zamanında çıkan basından gördüğümüz kadarıyla işidi desteklemesi. Zengin olmayan afrika bile şehirlerinde gerilla timleri oluşturarak insanları katlettiriyor.

Ve gördüğünüz gibi hepimizin her şeyin farkındayız ama hiç bir şey düzelmiyor? Bu saçmalıktan başka bir şey değil. Yarın birgün bizim başımıza gelmeyeceği ne olacağı hiçbir şey belli değil. Böyle zamanlarda insanları, kişileri suçlamak yerine birlik olup internet, klavye artistliği yapmadan dayanışma içinde kalmaya çalışmaktır.

Ölen kişilerin tüm ailesine acil şifalar diliyorum. En sevmediğim şeydir başsağlığı dilemek. Kendimi yerine koyduğumda aslında hiçbir işe yaramadığını biliyorum. Sadece gerçekten bu durumdan bıktığım için biraz yazmak istedim.

Ayrıca daha önce bahsettiğim şeyden tekrar bahsedeceğim ölen sayılarına inanmayın. Yasal olarak belli oranda gerçeğin az bir kısmı söylenir. Şuanlık söylenene göre 28 ölü, 60 yaralı varmış. Kendi fikrimce bu sayının gerçeği 70 ölü 120 yaralıdır. Neyse benim moralim bozuk işte.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9