Wonder Girls Üyesi Sunye, Normal Yaşadığı İçin Tepki Alıyor?

| On
Pazar, Ocak 17, 2016

Hayat ne garipmiş meğer. WonderGirls üyesi Sunye yıllarını grubuna ve kpop'a verdikten sonra evlenmeyi tercih ediyor. (Şuanda 26 yaşında) Tamamen bu piyasadan uzaklaştıktan sonra instagram ve twitter hesaplarını ölçülü normal bir insan gibi yaşadığı içinde saçma sapan Koreli ve eski fanlarından tepki almaya başlamış.

Sunye evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş. Yanılmıyorsam bir çocuk daha bekliyolarmış ve gayette mutlu bir evlilikleri var. Kocasıda, kendiside olması gerektiği gibi yaşıyolar. Millet gibi evlenip kocasını takmadan insanlar için, popülerlik için yaşamıyor yani. Zaten böyle olduğu içinde, nine gibi görünüyorsun artık fotoğraf ekleme, git sen çocuk yap neden takılıyorsun hala, ne yapacaksan sessiz sakince yap ortalıkta olma. Şeklinde tepkiler.. Ne kadar acı ne kadar kötü değil mi? Onun diğerleri gibi evlendikten sonra bile umursamazca yaşamasını, ne evliliğini ne kocasını ne çocuğunu takmaması gerektiğini söylemeye çalışıyolar aslında. Böyle yapacaksanda toz ol demektende başka birşey demiyolar.

Ne kadar kötü... İnsanlar sosyallik, sosyal uygulamalar ve saçma sapan zihin yıkamalar sonucunda acayip bir varlık haline dönüşmüşler.

Sunye'nin bu kadar iyi ve tatlı biri olduğunu bilseymişim gerçekten ozamanda dinlermişim. Değerini sonradan anlamışım. Gerçekten kpop yalakacası olmadığın için. Evliliğini takmayıp açık saçık takılıp kafana göre yaşamayıp gerçekten mutlu bir evlilik istediğin için çok tatlı iyi bir insandan da ötesisin. 

Hala değerli özel insanların kaldığını bilmek bile mutlu etti. <3
5 yorum on "Wonder Girls Üyesi Sunye, Normal Yaşadığı İçin Tepki Alıyor?"
  1. Ne yaptın sen CuteMelon, bu yazıyı yazdın ve beni duygulandırdın şimdi. :( <3 Sunye deyince akan sular durur. "Melek gibi kız" övgüsünü hak edecek nadir idollerden biridir benim için. Yapılan eleştirilerin bir çoğunu yazmışsın, ne yazık ki aynen anlattığın gibi. Ama ben yine de gerçek halkın böyle düşünmediğini umuyorum. Bunları yazanlar klavye başında ... büyütenler dediğimiz kesim olsa gerek.

    Hem nine mine demesinler Sunyeme, ne yapacağı belli olmaz onun. Bir röportajda şöyle demişti;

    Sunye tamamen eğlence sektörünü bıraktığını yalanladı.

    15 Eylül'de yapılan bir röportajda Sunye eğlence sektörünü tamamen bırakmadığını söyledi.

    Görüşme sırasında Sunye : "Bir süre önce Wonder Girls'den ayrıldığım için çoğu insan eğlence sektörünü tamamen bıraktığımı düşündü.Aslında,durum böyle değil.Eğer bir fırsat olursa ben daha iyi olarak halkın karşısına çıkacağım ve bunu Wonder Girls üyeleriyle yapmak istiyorum.Üyelerin hepsi birbirleriyle hala çok yakın." Çeviri: Wonder Girls Turkey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abla valla bende okurken üzüldüm şu tatlı resme demişler hemde. Ya gerçekten bunları yazarken onları görünce filan umarım evleneceğim kişi Sunye gibi olur dedim :( Hani abla kadın zaten istediğini yaparda neden ilişkisine evliliğine sadık diye böyle yok çocuk yap yok nine ol sen filan. Yani bir insanı silmek ve itmek ne kadar kolay yıllarını verdikten sonra. Sanırım bir çocuk daha bekliyormuş bu saatten sonra danssal birşey yapmaz gibi ama normal belki komedi veya sunuculuk tarzı şeyleri olur. Ne kadar tatlı düşüncesi olan iyi bir insan instagramında falanda çok tatlı aile üyesi olmuş resmen uyuyu diye sevsin kocası! :(

      Sil
  2. Ay evet 2. bebek yolda :)

    Evet ailesine bağlı, yardımsever, oturaklı aynı zamanda naif biri. Ama bu Korelileri anlamıyorum. Ufacık skandalda yerle bir ederler her şeyi onu anlarım da, bunda ne var Allah aşkına. Tam tersine taktir edecekleri yerde aşağılıyorlar. :(

    Sevsin tabi, hem minnoş gibi kızları da var. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh oh güzel güzel büyütsünler. :(
      Böyle biri olduğunu bilseydim gerçekten baştan takip ederdim kendimede kızdım :( Bende skandal olsa acımam abla işte ama gel gör ki insan gibi yaşamayı seçen birine yaptıkları peh T_T Mesela bence skandal olmadan bu şekilde bir olay jpop üyesinin başına gelirse kimse demez. Benim fikrim yanii. Çünkü morning musumede falan buna yakın şeyler gördüm ben yani bıraktıktan sonra filan insanlarda deli gibi davranmıyor artık.

      Sil
  3. Katılıyorum sana. Aynı şekilde AKB'den mezun olan 2 kızda evlendi ve çocukları var şimdi kimse bir şey demiyor aksine destek olanlar var. Korelilerin şeyliği işte :)

    YanıtlaSil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9