Haberlerden Ötürü Çilekli, Meyve Aromalı Yiyecek İçeceklerden Soğudum?

| On
Cuma, Kasım 20, 2015

Çilekli, frambuazlı, vişne-kirazlı yani anlayacağınız kırmızı ve pembe tonlarına ait yapay tatlandırıcılı yiyecek, içeceklerin içinde karmin adı verilen böceklerle renk veriliyormuş. :( Yeni birşey falanda değilmiş. Ben nedense yeni duydum. T___T

Aslında gıda boyasından daha az zararlı olduğu için tercih ediliyormuş. Böcek nede olsa proteinlidir diye kendimi şey yapıyorumda. :)) Sütaşın kavun-karpuzlu sütü çıkmış. Onu içerken böyle ağzıma pütürtü geldi gibi hissettim resmen ama bilinç altı yani eminim buna. İşte.. Bunu duyduğumdan beri en sevdiğim şeyleri yapmakta zorlanır oldum asldkjglksdg. Çilek aromalı herşeyi severken şuan düştüğüm haller vaheyy vaheyyy. saldjglksdjg :( Ya hani Asyanın bir çok geri kalmış ve fakir semtlerinde kurtlara kadar yiyorlar ve çok proteinli olduğunu duydumda nedense karmin adı geçince uzak olduğumuz için mi kötülemek için mi kanserojen bile diyorlar. Bana biraz karalama durumuda var gibi geldiği için tam çözemiyorum durumu. Sonuçta aykırı gıdaların satılması yasak. Ve zaten gıda boyası gibi zararlı olmadığı için kullanılıyormuş? Herşey iyi güzel hoşta işte. Böcek içtiğimi düşününce garip oldum. :)

Neyse ben bu hale geldim sizde gelin diye yaptım alskdjglksadjglkg. :))) Ama tabi çok şey olmayın diye karmin'in resimlerini filan koymadım haniii. Tabii google'a yazıp bakabilirsinizde haniiii. Hani diyoruum bakııın benim gibi olun sizde!! Sldjgkdsg.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9