[FREE MELON] Okulun Son Sınavı, LYS, Evlilik Programı -Kadını Robot Görmek-

| On
Cuma, Haziran 12, 2015

Bugün bıktığım okulda son sınavıma giriyorum. Belki bütlere, yaz okuluna, kasıtlı bırakma uygulamasına maruz kalabilirim ama öyle bir durum olmassa, bugün son sınavımdır!!! Mutluyum huzurluyum bitttiği için artık daral daral geldi bıkkınlık geldi şu okuldan. Bölüm sevdiğim bir bölüm çizgim belli yaptığım işlerde belli. Ancak gel gör ki şu okulda bir türlü değerimi alamadım. Bende kendimi bıraktığımda olaylar bana patladı. Neden anlayamıyorum. Mesleki olarakta çok zor bir bölümde okuyorum. Hani ben memur adamıyım sanırım. 2 milyar maaşımı alayım sabah 9 akşam 5 rahat rahat ohh :D Yapamam ben öyle sabah 07 gece 04 ertesi gün eve hiç gelmemek gibi. Hem istemiyorum hemde yapamam. Radyo ve Televizyon bölümü öğrencisi olarak.

Bildiğiniz üzere hafta sonuda LYS sınavları başlıyor. Yani sınavlardan kurtulma süreci başlamadı hepsi şöyle toptan bitsin açıklansın istiyorum. Sınavına iyi çalışan emek veren herkesin sınavı başarılı geçmesi dileğiyle. Hırsızlık, kopyacılık yapan, şaibeli davranışlar sergileyen hiç kimsede umarım geçemez. Sınava girmek ayrı bir dert, sonuçları beklemek daha da büyük bir sorun. Geçmiyor günler sınavdan sonra. Açıklanınca da korkudan sonuca bakası gelmiyor insanın.

Dün bir evlilik programına denk geldim, yanlış hatırlamıyorsam Seda sayan'ın sunduğu programdı. Bir tane kapalı ve yaşı +60'a gelmiş bir bayan taliplerini bekliyor. Hiç bir sorun yok, ancak kadın öyle bir laf diyor ki bende şok oluyorum. Talibi'nin yeşil pasaportu olmak zorunda? Herşeyi anlarım. Evi olmasını ister, emekli olmasını ister bunlar yaşamak için zorunludur. Ve programa çıkıp evlenmek isteyen birisi bunları dile getirebilir. Ancak yeşil pasaportu olmak zorunda derseniz ben evlenmek için değil kullanmak için evliliği düşündüğünü söylerim. Böyle bir istek olması hiç bir mantığa uygun değil. Kadının bu lafları üzerine ona talip olan erkek daha da sorunluydu. Adam normal pasaportunun olduğunu genede gezebileceğini söylerken, ne kadar iyi niyetli diyordum. Ama adam öyle bir laf dediki....

Kadın gezmek isteyen zamanında çekmiş biri belliki, tamam bu da olabilir. Hatta üstüne kadın diyor ki imalı bir şekilde ben öyle evde yemek yapan evi temizleyen birisi olmayacağım. (Aslında burda demek istediği bana göre normal bir ev hanımı olmayacağım gezicez tozucaz demek gibiydi. Hangi insan yaşadığı yeri temizlemezki yoksa? Beni robot olarak görme gibi bir sitem olarak algıladım ben.) Adam o lafın üzerine tam yaşlı kafasıyla demez mi, nasıllll yaaa? Ben senle neden evlenicem ozaman. Sen yemek yapıp evi temizliceksin erkeğinede bakacaksın. o.o Hadi anlarım yaşlısın belki yanlışda anlamış olabilirsin, ama kadını asimo robotu gibi görmek nedir? Desene bare birbirimize bakıcaz, yemek yapıcaz gezicez tozucaz. Ozaman kadın hala hayır diyorsa çekilirsin zaten, o lafın altındaki manayı anlamış olursun. Ama yok arkadaş şu ülkenin kültüründe neden kadını robot, kullanılacak bir eşya olarak görüyorlar anlamıyorum. Birşey yapacaksan beraber yaparsın sen ondan üstün değilsin. Hatta birisi üstün olacaksa o'dur üstün olan, her bayan taşır çocuğunu karnında. Hiç bir çocuk ilk babasına koşmaz nasıl biri olursa olsun. Sende anneden geldin, nasıl robot gibi davranıyorsun yaaa anlamıyorum ben ne insanlar var sinirim bozuldu yazarken. İkiside anormal gerçi. İşte kadınada pek bişi diyemiyorum ki yaşıda +60 zamanında hangi zorluklardan hangi ataerkil bir yapı baskısından çıktı geldi acaba. Adam birde yok istemiyorum ben seni diye gitti. Kadın da şok sen bana geldin diye? Hahahaha komedi ya.
İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9