[KPOP HABER] Amerikalıların K-Rap Bakışı? JoKwon Manyak Danslarıyla Geri Dönmüş ve Eunjung Solo Çıkış Mı Yapıyor?

| On
Perşembe, Nisan 02, 2015
Hemen hemennn atlıyorum. Nolursunuz K-Rap'i Amerikaya kaydırmayın tanıtmayın göstermeyin mümkünse uzak tutun hatta bu kişiler, Paloalto ve B-free ise!! Doğru düzgün dinlediğim bir kaç kişi kaldı. Özellikle rap taraflı. Onuda benden alırsanız kan çıkar.

Amerikalıların çoğu müzikleri beğenmiş en çok 3. parçayı beğendiklerini söylüyorlar yani buda, Paloalto'nun "Good Times" parçası oluyor. En az beğenilense 2. parça E-Sens'in "Back in Time" parçası. İnsanların konuşmalarında ilgimi çeken kısımlarsa "Müziği anlamak için dili bilmek fazla etkilemiyor önemli olan hissi alabilmek ve parçaları Korece, İngilizce olarak mixlerlerse burada da satabilirler" gibi söylemleri oldu. Her ne kadar Koreliler için güzel ve geliştirici bir haber olasada ben biraz bencillik yapıp, MÜZİĞİME DOKUNMAYIN. Diyorum..



T-Ara üyesi Eunjung, solo çıkış mı yapacak? 

27 Mayıs'da çıkan haberlere göre, Eunjung'un Jiyeon ve Hyominden çok daha farklı bir solo çıkış yapacağı parça adınında "I’m More Comfortable Alone" olacağı bildirildi. Eunjung'un aklında çok farklı bir sahne performansı olduğu ve özel şeyler yapacağıda konuşulanlar arasında. 

T-Ara üyelerinin sağlam geçmişleri ve tecrübeleri olduğu için iyi bir çıkış olacağını düşünüyorum. Özellikle işini yarına bırakmayan ve çok düzgün işlerde ismi olan Eunjung gibi bir sanatçının. Şarkıyı merak ediyorum farklı şeyler düşünüyorsa slow olmayacak gibi, ama Eunjung'un olduğu bazı konseptleri biliyorum ve hep slow'du.. Kişiliğide öyle. Hareketli birşey yapacaksa biraz şaşırıcam gibi. Henüz şarkının adından hareketlimi değil mi çıkartamasakta, gelen görselde sanki slow olacak gibi? Bekleyip görelim..

Psikopat çocuğumuz JoKwon sahalara ilginç danslarıyla dönüş yapmış. :D Piyasaya geldiğimden beri JoKwon'un dayanamayıp ortaya dansıyla atlamasını hep görüyordum. Uzun zamandır hiç bir şeyde görünmüyordu veya bana denk gelmiyordu ama deli hareketlerini kaybetmemiş olması beni sevindirdi. :D Programla ilgili daha detaylı bilgiyi MBC'nin Quiz to Change the World programında bulabilirsiniz. Ayruca youtube'da JoKwon dance gibi aramalarda bulunarak komik danslarınada şahit olabilirsiniz. Çok eskiden pantolonunun yırtıldığını falan hatırlıyorum, hatta sonra ortalarda görmeyince askere mi gitti acaba demiştim. Acaba gerçekten öyle mi oldu? Araştıramadım o yüzden net birşey diyemeyeceğim..

İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9