Amerika'daki Muhteşem Sokak Sanatı (Ünlü Çizgifilm Karakterleride Mevcut!!)

| On
Perşembe, Mart 12, 2015

Tabiki her sokak sanatını paylaşmak biraz klasik kaçardı. Bu işi biraz daha sert ve ilginç yapan kişilerden tercih etmek istedim. Hepsinin New York sokaklarında yapılmış olduğunuda unutmamakta fayda var. Yanlız, adamlar cidden işi biliyor ya!

İç organlarıda görsele katarak biraz fazla mı abartmışlar? Ninja Turtles ve Ariel dışında da karakterler görmek isterdim, seslenelim o halde. Biraz daha istiyoruz.. :D (Mesela Winnie the Pooh görmek isterdim çok severimm, ama cutecik o ya iç organlarıyla falan yok olmazmı yoksa :/)

Sokak sanatı, grafiti veya nasıl diyorsak. En zor sanat türlerinden gibi geliyor bana. Bu işle ciddi bir uğraşım veya alakam olmasada.. Ya adamlar bir kere rahat ev gibi ortamda değiller. Sürekli insanlar bakar bir kere?? :D Polisiydi ne yapıyorsun sen diye karışanıydı. Normal ortamsal rahatsızlığıda mevcut. Kullanılan malzemelere kadar normal sanattan daha uzak. Tam çalışmanızın ortasında oraya bir kedi gelebilir? Çıkmaz inatla.. Çekilmez kenara.. Birden bir yağmur bastırır.. Al işte felaketler. Zor iş zor.. Yapanlara sevgiler saygılar..





İlk Yorumu Sen Yap !
Yorum Gönder

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9