En Sevdiğim Giyim Markasından Soğumaca

| On
Çarşamba, Temmuz 16, 2014

Çok fazla güzel ve değişik giyinen birisi olmasamda normal tişört vs türevi kıyafetlerimin %80'ini Jack Jones'dan alırdım. Hatta o kadar çok severdim ki, istanbuldan başka şehire gidersem bulabilirmiyim falan diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ancak bu firma uzun zamandır beni üzmekte. Sevgili firma yöneticileri beni İYİCE DİNLEYİN!!

Bu sorunu yaşayan başka birisi varmı bilmiyorum ama, son 4-5 ay içerisinde aldığım tüm kıyafetlerde sorun çıkmaya başladı. Pantolon dahil! O kadar kaliteli çok da ucuz olmayan bir yer olmasına karşın, 4 aydır aldığım kıyafetlerde kendi kendine delinmeler, yıpranmalar hatta yırtılmalar falan olmaya başladı. Bizle alakalımı diye çok düşündüm. Olabilir makinada sorun vardır, yıkanma ayarında sorun vardır ama yok onu geçtim başka giysilerimde sorun olmuyor da neden sadece Jack Jones'dakilerde oluyor?

Muhtemelen türkiyedeki yaptırdıklarını artık PRC mi desem Çin mi desem bilmiyorum ama oralarda yaptırmaya başladılar. LCW'nin maymun logolu olduğu dönemi hatırlayanlar varmı? Ozaman poşetiyle gezmek bile havalıydı. İnsanlar buradan mı giyiniyorsun gibi triplere girerledi. Sonra sahibi mi değişti, işler mi değişti bilmesemde aynı bu şekilde pazar ürünleri satan bir mağaza haline gelip benim gözümde bitmişti. Ciddi söylüyorum LCW şuanda pazar malı kalitesinden bile düşük şeyler satıyor. Neyse konuyu saptırmayayım, Jack Jones'unda bu kadar çabuk bir şekilde olmasada bu yolda gittiğini düşünmeye başladım. Hayır vazgeçmek istiyorum ama çok özel kıyafetler çıkıyor geçemiyorumda. Bana birisi akıl fikir versin nereden takılayım. Polo desek tek tip orası aradan alıyorum zaten ama Jack Jones gibi çeşitli bir yer değil.. Bir kaç arkadaşım H&M dediler oraya da mı baksam bir.

Şu türkiyedeki yüksek para verip değişik şeyler alma zihniyetindende bıktım zaten. Üstünde farklı şekilli şeyler olunca (ki bu farklılık türkiyeye göre bir farklılık aslında normalde) fiyatlar tavan oluyor. Asyada falan abuk subuk garip garip şeyler kendi halk pazarlarında bile satılmakta. Biz dede artık bazı şeyler otursada mutlu olsak diyeceğimde... Of ki ne of. Firma tavsiyesi olan varsa zevkle dinlerim. Ne çok pahallı ne çok dandik orta birşeyler bana bu markayı unutturacak!!
4 yorum on "En Sevdiğim Giyim Markasından Soğumaca"
  1. LCW nin maymun logolu dönemi :D Çocukluğuma döndüm :)) Cidden ne cakalı olurduk bi LCW maymunlu tişörtümüz olsa.. :)
    Erkek giyimden azıcık anlasam yardımcı olmaya çalışırdım ama hiç bir fikrim yok -.- Umarım aradığını bulursun ne diyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha hava atardık filan XD çok teşekkür ederim..

      Sil

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9